Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
За поръчка: 0894 44 41 76
Sanveine - Край на разширените вени!

Sanveine - Край на разширените вени!

Разширените вени мъчат много от нас. Причините за появата им са много - липса на...

Цена 29.80 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: Life & nature
add to cart
buy now


Повече за продукта

Разширените вени мъчат много от нас. Причините за появата им са много - липса на достатъчно физическа активност, наднормено тегло, слабост на съединителната тъкан, бременност и др. Но Природата ни дава отлични средства, благодарение на които можем да подобрим тонуса и да укрепим кръвоносните съдове. Sanveine (Санвен) е комбинация натурални екстракти от Конски кестен, Полски Хвощ и Жълт кантарион. 3 чудесни билки, които ефективно помагат срещу разширените вени. Ефективна грижа отвтътре! А под формата на екстракти, организмът ни може най-пълноценно да усвои важния им състав. Благодарение на природната си формула, Sanveine (Санвен):

  • Укрепва кръвоносните съдове и поддържа еластичността им
  • Действа венотонично, съдосвиващо и капиляроукрепващо
  • Подпомага съединителната тъкан
  • Много ефективен и срещу хемороиди
  • Има противовъзпалителни, антиоксидантни и диуретични свойства
  • Съдейства за намаляване вискозитета на кръвта
  • Намалява риска от образуване на съсиреци (тромби)
  • Има обезболяващо действие


Действието на съставките

Конски кестен Екстракт.  Незаменимо природно средство срещу разширени вени, тромбофлебит и хемороиди. Има противовъзпалително, капиляроукрепващо, венотонично и обезболяващо действие. Богат е на флавоноиди, витамини С и К и др. Благодарение на състава си, екстрактът от Конски кестен има съдосвиващо действие и помага за уплътняване на стените на кръвоносните съдове. Безценен е и заради кумариновия гликозид ескулин, който съдесйтва за намаляване на пропускливостта и чупливостта на капилярите. Както и заради есцина - вещество, което намалява кръвната съсирваемост, а съответно и риска от образуване на вътресъдови съсиреци. Също така понижава холестерола в кръвта и оказва благоприятен ефект и при атеросклероза.

Жълт кантарион Екстракт.  Билката има много широк спектър на действие, включително и при разширени вени и хемороиди. Заема важно място, защото е изключително богат на флавоноиди и витамин С. Както и заради мощните си противовъзпалителни и антисептични свойства. Ще го откриете в почти всяка народна рецепта за укрепване на кръвоносните съдове. Но под формата на Екстракт в Санвен, ние може максимално да се възползваме от действието на тази почитана в цял свят билка. 

 

Полски хвощ Екстракт. Известна е със своите антиоксидантни и диуретични свойства. Изпозлва се много успешно при профилактиката и лечението на разширени вени, защото е богата на вещества с противовъзпалително и кръвоспиращо действие. Има чудесен ефект за повишаване еластичността на кръвоносните съдове. Подобрява кръвообращението, ускорява заздравителните процеси на кожата и лигавиците.Sanveine (Санвен) е отлично средство за подобряване на тонуса и укрепването на кръвоносните съдове. Така важната грижа за кръвоносните съдове отвътре! Избави се от разширените вени!
 
При поръчка на два или повече броя, доставката е безплатна.Начин на употреба: Един флакон е 300 мл. Приемайте три пъти на ден по 10 мл, 30 мин. Преди хранене. Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене!. Не се препоръчва по време на бременност и кърмене, при нефрит, нефрозонефрит, бъбречни и чернодробни заболявания. При проблеми с кръвното налягане, се консултирайте с лекар, преди да приемате SANVEINE. Продуктът е предназначен за лица над 18 години. Разклатете добре преди употреба. 
poll top
Кога забелязахте ефекта на иновативния продукт за отслабване BE SLIM при вас?
ГЛАСУВАЙ


Билкови Екстракти България
ул. „Кричим“ 12София,България 1421
Телефон: 089 444 4176