Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах

Политика за защита на лични данни

Информация за нашата организация и уеб сайтове „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД е администратор на лични данни и защитава сигурността за личните Ви данни.
Ние предоставяме настоящия раздел „Защита на личните данни“, за да Ви информираме, как те са защитени, както и за възможностите Ви за избор на начина, по който информацията се събира, както и как се използва и съхранява. Надяваме се, че по този начин ще премахнем съмненията Ви относно предоставянето на информация към нас, както и че посещението на сайтовете на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД ще бъде полезно. Чрез достъпа и разглеждането на този уеб сайт Вие приемате практиките, описани в „Защита на личните данни“. Моля прочетете внимателно този раздел и от време на време посещавайте страницата, за да преглеждате промените, които биха могли да бъдат направени.

Предоставяне на анонимен достъп за посетителите

Моля отбележете, че можете да получите достъп до уеб страниците ни, както и да разглеждате всеки от нашите сайтове без да предоставяте личните си данни. Лични данни ще предоставите само при регистрация в нашите сайтове или при извършване на покупка на стоки дори и без регистрация. Нашите сайтове не дават възможност на посетителите да се свързват с други посетители или да изпращат информация, до която да имат достъп други посетители на нашия сайт.
Сайтове, към които се отнася Политиката за защита на личните данни Политиката за защита на личните данни се отнася аз всички уеб сайтове и домейни, притежавани от „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД, включително:
www.freshme.bg
www.lereel.bg
www.lereel.eu
www.happylife.bg
www.bioline.bg
www.mursalextract.com
(накратко “Уеб сайтове на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД”).
За Ваше удобство и информация уеб сайтовете на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД могат да предоставят връзки към уеб сайтове на трети страни. Ако проследите тези връзки, Вие напускате сайтовете на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД. Ние не контролираме тези сайтове и тяхната политика за защита на личните данни, които могат да се различават от нашата собствена практика. Тази практика не се отнася за лични данни, които сте решили да предоставите на трета страна, несвързана с нас. Вие приемате, че ние не наблюдаваме или контролираме информацията, събрана от такива сайтове или политиката по защита на личните данни на трети страни; ние не носим отговорност за техните практики или за съдържанието на техните сайтове.

Видове информация, която събираме
Когато разглеждате някой от уеб сайтовете на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД, от Вас не се изисква да предоставяте лични данни. Ако решите да се регистрирате в някой от сайтовете или извършите покупка на стока без регистрация, ще Ви бъде поискано да предоставите информация за връзка (име, адрес, телефонен номер, e-mail адрес, уникално потребителско име, парола). Ние използваме тази информация, за да се свържем с Вас относно стоките от нашия сайт, към които сте проявили интерес. Можем също така да използваме информацията за връзка с Вас, за да Ви изпратим информация за други продукти и услуги на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД, както и материали за специалните предложения, които биха могли да заинтересуват Вас или някой от Вашите партньори. Ако не желаете да получавате тези специални предложения, можете да го отбележите, когато предоставяте информацията за връзка с Вас или по всяко друго време след като се регистрирате, като обновите вашите предпочитания (вижте раздел „Отказ“ по-долу).
Информацията се използва от „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД, за да обработим Вашите заявки и покупки, за да получите достъп до специалните ни предложения, както и да улесним връзката Ви с нас. Чрез уеб сайтове на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД можете да поръчате продукти, да поискате информация или да се абонирате за маркетингови или допълнителни материали. За да закупите продукт от нас, ние ще поискаме от Вас лична информация. Вие следва да ни предоставите информация за връзка (като две имена, e-mail адрес, телефон и адрес за доставка), както и финансова информация (напр. имена и адрес за фактуриране, и краен срок). Финансовата информация, получена от Вас се използва единствено за фактуриране на продуктите, които сте закупили.
Съобщения от уеб сайтовете на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД
След като се регистрирате, ние ще Ви изпратим съобщение по електронната поща, за да проверим Вашето потребителско име и парола. Ще отговорим на Вашите запитвания, ще предоставим стоките, които желаете и ще управляваме Вашия акаунт. Ще поддържаме връзка с Вас по електронна поща или телефон и ще положим всички усилия, за да отговорим на
Вашите изисквания.
От време на време ще Ви изпращаме информация за новите продукти, услуги, специални отстъпки и предложения, както и обща информация. Ако не желаете да получавате тази информация, можете да откажете да я получавате в бъдещата поща (вижте раздел „Отказ“ по-долу).
При необходимост „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД ще Ви изпраща строго технически съобщения, които не представляват оферти. Ако не желаете да ги получавате, можете да ни уведомите изрично за това.
Информация, която не е лична се събира с цел отчетност по използването на уеб сайтовете на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД, работата и ефективността им. Използва се, за да се подобри работата с клиентите, ползването и съдържанието на сайта. Страниците и съдържанието могат са се променят в зависимост от информацията, получена от посетителите.

Личните данни не се използват от „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД с никакви други цели и не се съхраняват по-дълго от необходимото за предоставяне на услугата време, освен в случаите, когато сте поискали от нас да запазим информацията.
Моля отбележете, че ние не разпространяваме Вашия електронен адрес към нашите бизнес партньори. Все пак можем да Ви изпратим оферти от името на нашите бизнес партньори.
В случай, че „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД е продадено или придобито, информацията за клиентите става част от прехвърлените активи. Освен това си запазваме правото да разкриваме информацията, предоставена от или отнасяща се до който и да е клиент на уеб сайтовете на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД на компетентните държавни органи и в съответствие с изискванията на закона.
Разпространение на информация „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД договоря с други доставчици осигуряването на продаваните продукти. Тези доставчици могат да се променят или да договарят поддоставчици, за да удовлетворят нашите клиенти. „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД не разкрива лична информация на трети страни без Вашето разрешение, освен ако това не се налага по силата на закона.

Как събираме информация
Уеб сайтовете на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД събират лични данни само чрез формуляри попълвани от нашите клиенти. С попълването на формулярите в нашите сайтове, потребителите се съгласяват личните им данни да се използват от „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД за идентификация във връзка със сключените договори, отчетно-счетоводни цели, статистическа обработка и маркетингови цели в съответствие с чл. 4 от Закона за защита на личните данни.
Уеб сайтовете на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД могат да събират нелична техническа информация за Вашата сесия (като тип на браузъра, Интернет доставчика, типа платформа, адресите на Интернет протокола, страниците за пренасочване/изход, операционната система, маркиране на дата/време). Ние използваме тази информация, която не идентифицира отделни потребители, за да анализираме тенденциите, да установим проблемите с нашите сайтове и да управляваме уеб сайтовете на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД, да проследяваме движението и потреблението на потребителите. Един от начините, по който събираме тази информация е чрез използването на „бисквитки“; ние използваме тези „бисквитки“, за да съхраняваме лични данни и информация за линкове. „Бисквитките“ са малки компютърни файлове, които се запазват в хард диска на Вашия компютър и пазят, и изтеглят информация за посещението Ви в уеб сайтовете на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД. Ако не желаете да бъдат използвани, можете да деактивирате „бисквитките“ на Вашия компютър, като промените настройките в меню „Предпочитания“ или „Опции“ на Вашия браузър. Все пак, ако деактивирате „бисквитките“, е възможно да не получите достъп до определени места в сайтовете на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД.
Вашият избор и възможност за отказ

„МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД Ви предоставя избора да получавате различна информация, която допълва нашите продукти. Можете да се абонирате, за да получавате информация за продуктите, както и пазарните бюлетини на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД. Бюлетините на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД могат да включват информация за нови продукти, специални предложения или покани за участие в маркетингови проучвания.
„МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД Ви предоставя възможността да откажете използването на личните Ви данни за определени цели, когато ние поискаме такава информация. Например, ако закупите наш продукт, но не желаете да получавате допълнителни маркетингови материали от нас, можете да отбележите това във формуляра за поръчка.
Ако не желаете да получавате (нашите електронни издания и/или) специалните ни предложения, можете да откажете да ги получавате, като следвате указанията, включени във всяко наше електронно съобщение, или като ни изпратите съобщение на електронен адрес:
info@bioline.bg
Достъп до и актуализация на Вашата информация
Ние Ви предоставяме достъп до Вашата лична информация и при желание от Ваша страна ще осигурим възможността да я промените. За да промените Вашата информация и сигурността й, ние извършваме някои разумни стъпки, за да проверим самоличността Ви преди да Ви предоставим достъп до Вашата лична информация. Запазваме правото си да откажем да предоставим копие от личните данни на нашите посетители, но ще обосновем нашия отказ.
Можете да заявите достъп до личната Ви информация на адрес: гр. София 1324, р-н Люлин, бул. Джавахарлал Неру № 29, или на електронен адрес: info@bioline.bg
Защита на Вашата информация
Защитата на личната Ви информация е важна за нас; все пак нито една система за безопасност не гарантира 100 % сигурност. Ние се опитваме да защитим личната Ви информация, но „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД не може да гарантира, че информацията, която предоставяте чрез уеб сайта на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД няма да бъде прихваната, докато се предава чрез Интернет. Ние следваме общоприетите стандарти за защита на предоставените ни лични данни, както по време на предаването, така и след като ги получим. Когато въвеждате поверителна информация в нашите формуляри за регистрация или поръчка, ние криптираме тази информация.
Когато има вероятност нарушение на сигурността на личните данни да породи висок риск за правата и свободите на физическите лица, „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД, съобщава на КЗЛД и на субекта на данните за нарушението на сигурността на личните данни.
Промени в бизнеса
В случай, че „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД претърпи промяна в бизнеса си, като например сливане, придобиване от друга фирма или продажба на всички или част от активите, Вашата информация най-вероятно ще бъде част от прехвърлените активи.
Промени в тази политика

При промени в този раздел „Защита на личните данни“, ще Ви изпратим промените и ще обновим датата на промяна на документа, така че Вие винаги ще знаете, каква информация събираме, как я използваме и какви са Вашите права. Ако след извършените промени на уеб сайтовете на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД, Вие продължавате да ги ползвате, това потвърждава, че приемате тези промени.
Условия за ползване
Ако изберете да посещавате сайтовете на „МИ ТРЕЙД ГРУП“ ЕООД, то събирането, обработката, съхранението и достъпа до личните Ви данни се уреждат от Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 г. (Регламента) и действащия български Закона за защита на личните данни.
Свържете се с нас Ние ценим Вашето мнение. Ако имате коментари или въпроси по този раздел „За защита на личните данни“, моля изпратете ги на електронен адрес: info@bioline.bg
Заявления, свързани със защита на личните данни:

ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ДОСТЪП ДО ЛИЧНИ ДАННИ

ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ПРЕНОСИМОСТ НА ЛИЧНИ ДАННИ

ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА КОРИГИРАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ ОБРАБОТВАНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ

ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЗАЛИЧАВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

aswisepix