Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Хидратиращ лосион за тяло Collagena Rose Natural 180 мл

Хидратиращ лосион за тяло Collagena Rose Natural 180 мл

Кадифена мекота и неустоимо ухание! Подари на кожата си прекрасно усещане и...

Цена 12.80 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: COLLAGENA
add to cart
buy now


Повече за продукта

Кадифена мекота и неустоимо ухание! Подари на кожата си прекрасно усещане и хидратация с Хидратиращия лосион Collagena Rose Natural. Благодарение на съставките си, лосионът:

  • Хидтратира кожата в дълбочина, запазва влагата
  • Значително подобрява еластичността
  • Забавя процесите на стареене
  • Придава копринена мекота и прекрасно ухание
  • Подхранва кожата
  • Съдейства за предотвратяване на отпускането
  • Създава комфорт дори на най-сухата кожа

Хидратиращият лосион за тяло Collagena Rose Natural НЕ съдържа парабени, силикон, минерални масла, синтетични оцветители, петролни деривати, консерванти, парфюм.

Действието на съставките

Колаген COLLAGENA. Българският колагенов хидролизат, произведен по патент на световно призната българска лаборатория, е с научно доказано молекулярно въздействие за възстановяване правилната структура на кожата! Колагенът по български патент е гаранция за въздействие в дълбочина и на молекулярно ниво за регенерация. Той активира обмяната на веществата на съединителната тъкан и стимулира образуването на нови колагенови фибри.

Натурално розово масло. Безспорни са качествата на розовото масло в поддържането на здрава и красива кожа. Богатото хидратиращо и подхранващо действие, бактерицидно действие и успокояващият ефект в комбинация с чудесните качества като терапевтичен аромат правят розовото масло една от най-добрите съставки в козметиката за кожа.

Витамин Е. Изключително полезен за запазване влагата и еластичността на кожата. С мощни свойства срещу стареенето. Също така има слънцезащитни свойства и придава изключителна мекота и на най-сухата кожа.

Избери дълбоката хидратация, еластичността, мекотата и прекрасното ухание с Хидратиращ лосион за тяло Collagena Rose Naturural!
 
 
Начин на употреба: Използва се след баня или при нужда от хидратиране на кожата. Подходящ за ежедневна употреба.
4.9 (от 2010 гласа)

poll top
Моята любима хранителна добавка
ГЛАСУВАЙ


aswisepix