Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
За поръчка: 0894 44 41 76
2SLIM НОВА ФОРМУЛА

2SLIM НОВА ФОРМУЛА

След тоталният успех на българското чудо за отслабване 2SLIM и хилядите доволни...

Цена 49.80 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: Life Nutrition
add to cart
buy now


Повече за продукта

След тоталният успех на българското чудо за отслабване 2SLIM и хилядите доволни потребители, специалистите от Life Nutrition още по-усилено работиха за създаването на нова формула, обхващаща трите основни проблема за красотата на женското тяло: натрупани мазнини, наличие на целулит и задържане на вода (подпухване). Представяме ви 2SLIM НОВА ФОРМУЛА със съставки, които бързо водят до повишено изгаряне на натрупаните в тялото мазнини, премахване на целулита и извеждане на задържаните течности. Комбинация екстракти от Мента и Гръмотрън и Конюгирана линолова киселина (CLA) от Шафранка. Благодарение на тези природни сили, приемът на 2SLIM НОВА ФОРМУЛА води до:

 
 - засилено изгаряне на натрупаните мазнини
 - по-добро храносмилане и усвояване на веществата
 - повишаване на чистата мускулна тъкан
 - повишаване на метаболизма
 - подобряване на чревната флора
 - регулиране на апетита
 - елиминиране на целулита
 - извеждане на излишните течности и премахване на отоците и подпухването
 - прочистване на организма от токсини
 - предотвратяване натрупването на нови мастни депа
 - идеален за отслабване в т.нар "проблемни зони"
 
Предимствата на 2SLIM НОВА ФОРМУЛА. 
 
Само с един продукт се обхващат 3 упорити проблема в тялото - затлъстяване, целулит и задържане на вода. Освен за по-бързото влизане във форма, 2SLIM НОВА ФОРМУЛА е много полезен и за здравето. Съставките му имат активно действие при стомашни проблеми, главоболие, бъбречни и жлъчни възпаления и др. Заради полезните си елементи и активната детоксикация, продуктът подобрява общия тонус и здраве на организма. 
 
 
Съставки на 2SLIM НОВА ФОРМУЛА
 
CLA (конюгирана линолова киселина). Тази съставка подпомага отслабването по два начина. Първо, CLA (конюгирана линолова киселина) увеличава чистата мускулна тъкан и така вие отслабвате напълно естествено. Второ, увеличената мускулна тъкан автоматично изгаря повече калории от мастната тъкан, като в резултат на това се повишава и метаболизма на тялото. По този начин тялото отслабва на точните места, тъй като се намалява количеството на мазнините, а не само на водата.
 
Екстракт от Мента Life Nutrition®. Ментата е една от най-използваните билки поради многото си полезни въздействия върху организма. Според най-новите данни ментата подобрява действието на жлъчния сок, който организмът използва, за да разгражда и усвоява мазнините. Същевременно билката действа успокояващо на стомашните мускули. Тези нейни действия улесняват храносмилането. Също така активно се бори със стреса - един от основните фактори за затлъстяване. Друг важен момент е, че ароматът на ментата потиска апетита, което отделно спомага за борбата с килограмите.
 

Екстракт от Гръмотрън Life Nutrition®. Извлечените от него смоли, соли и етерични масла имат силно диуретично действие, коетоподпомага намаляване на целулита, който отчасти се дължи на задържане на вода в мастните тъкани. Едно от най-известните качества на този природен лек е способността му да редуцира излишните килограми. Приемът на екстракт от него е гаранция за светкавично отслабване. Всъщност тайната се крие в това, че чудотворният гръмотрън има силно изразен диуретичен ефект. Той помага на лимфната система да изхвърли излишните течности. Диуретичното си (изчистващо) действие, той дължащи  на етеричното масло в състава си. Гръмотрънът подпомага и намаляването на целулита, който често е съпътстван със задържане на вода в организма. А според легендите, билката изхвърля всичко задържано в организма, което не му е нужно: мазнини, песъчинки, течности, токсини и т.н. 

Един продукт с цялостно решение за елегантна фигура и сексапилен силует! 

ПОРЪЧАЙ ТУК

 
 
Дозировка на 2SLIM: Приемът на 2SLIM е разделен на три етапа, чиято продължителност е строго индивидуална, в зависимост от наднорменото тегло. През първият и вторият етап се редуцира теглото, а третият етап е периодът на задържане на резултата, който сте постигнали. Етап I. Продължителността на този етап е 10 дни. 2SLIM се приема 3 пъти дневно по 10 ml (сутрин, обед и вечер) преди хранене. Спазвайте балансиран хранителен режим. Етап 2. Продължителността на този етап е 15 дни, като приемате 2SLIM два пъти дневно по 10 ml (сутрин и вечер) преди храна. Етапът може да бъде повторен за още един период от 15 дни, в зависимост от наднорменото тегло. Етап 3. Продължителността на този етап е 30 дни, като приемате 2SLIM по 10 ml веднъж дневно преди ядене. 
 
Този продукт е с характерен вкус. Поради естеството на съставките, може да се наблюдава разслояване и утайка. Разклащайте добре опаковката преди всяка употреба! Съхранение: На сухо,недостъпно за деца място, при температура от 5 С до 25 С. След отваряне, опаковката да се съх-ранява в хладилник и да се консумира в рамките на 30 дни. Внимание! Продуктът е предназначен за лица над 18г възраст. Да не се надвишава максималният дневен прием от 30 ml! Да не се приема по време на бременност и кърмене. Ако сте чувствителни или имате непоносимост към някоя от съставките на продукта, преди употреба се консултирайте с Вашия личен лекар. Ако имате медицински пред- поставки, забраняващи и/или ограничаващи спазването на хранителен режим, както и приема на определени храни, предварително се консултирай- те с Вашия личен лекар и/или диетолог. В случай, че Вашето наднормено тегло е в резултат на хормонален дисбаланс, предварително се консултирайте с Вашия личен лекар и/или ендокринолог. Продук- тът не е заместител на разнообразното хранене. 

 

 

4.9 (от 1925 гласа)

poll top
След колко време Серумът срещу мимически бръчки с ботокс ефект даде видими резултати при вас?
ГЛАСУВАЙ


Билкови Екстракти България
ул. „Кричим“ 12София,България 1421
Телефон: 089 444 4176
aswisepix