Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Берберин, 90 капсули

Берберин, 90 капсули

Цена 38.90лв. 27.23 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: VITAGOLD


Повече за продукта

Берберин е природен продукт с Екстракт от корени и стъбла на Куркуминово дърво (Berberis aristata), което подпомага намаляване нивата на високата кръвна захар и редуцирането на глюконеогенезата в черния дроб. Благодарение на множеството микроелементи в екстракта, той действа благоприятно върху голяма част от системите в човешкото тяло. Подпомага функциите на имунната система, на черния дроб, стомашно-чревния тракт, както и зарастването на раните.

 
Берберин подпомага организма в контрола над нивата на кръвната захар, както и да се справи с вредните последици от високата кръвна захар. Действа благорпиятано върху храносмилането и метаболизма. Антибактериални и противовъзпалителни свойства. 
 
Продуктът се препоръчва за прием при висока кръвна захар, метаболитен синдром, инсулинова резистентност. 

Начин на употреба: По 1 таблетка дневно, приемана по време на хранене с 200 мл. вода. Да не се превишава препоръчаната доза. Противопоказания: При свръхчувствителност към някоя от съставките. Не се препоръчва на деца под 12 години, бременни и кърмещи жени. При проява на нежелани реакции, употребата да се прекрати! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
4.8 27 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix