Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Екстрактът от охлюви е с безценно действие за подмладяване на кожата и премахване белезите!
12/06/2016


Още Хипократ е казал, че раната на кожата най-добре се лекува, когато се постави охлюв върху нея. Регенериращата сила на охлювената слуз е просто възхитителна. Ако се замислим, охлювът се движи по всякакви опасни повърхности, без да се наранява! Когато счупи черупката си, си изгражда нова именно от слузта си. Ето колко мощна е тази съставка. Богата на колаген, еластин, алантоин, глюкозамингликани, протеогликани, пептиди и гликопептиди, гликолова киселина, витамини А, С и Е, е просто безценна за регенерация на кожата, изглаждане на бръчките и заличаване на акнето и белезите от него. Можем още сега да усетим силата й с превъзходния серум с екстракт от охлюви LeReel. Всичко за него и действието му, ще намерите ТУК.

Не е ли чудесно, че най-упоритите несъвършенства като белези и бръчки вече имат толкова ефективно решение! Екстрактът от охлюви помага и за изравняване на тена, по-бързата клетъчна регенерация и е чудесна превенция срещу стареене. Активните съставки са много близки по състав и структура до тези в човешкия организъм. Ефективността на продуктите, съдържащи екстракт от охлюви, се определя от съдържанието на съставката. В серумът LeReel то е изключително високо, затова само след 2 седмици ежедневна употреба, кожата е с видимо подобрен вид и се чувства комфортно. Ето защо, ако търсим наистина висококачествен продукт с екстракт от охлюви, трябва да изберем LeReel. Поръчайте още сега от ТУК.

Чудодейният екстракт от охлюви е допълнен отлично с действието на другите активни съставки в серума LeReel. Бадемово масло за изглаждане, омекотяване, хидратиране и подхранване на кожата. Розова вода за силна защита и бързо възстановяване на кожата. И D-пантенол за дълбоко овлажняване и защита от възпаления.

Серумът с екстракт от охлюви LeReel е особено подходящ за всяка кожа, която има нужда от

  • Премахване на акнето
  • Изглаждане на бръчките
  • Възстановяване на еластичността
  • Премахване на белези (особено от акне)
  • Изравняване на тена
  • Дълбоко подхранване

 

Възползвайте се от силата на тази ненадмината съставка. Вземете решението за красива и млада кожа - серумът с екстракт от охлюви LeReel от ТУК.


Най-четени


Facebook


aswisepix