Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Мощна натурална комбинация води до експресно отслабване
17/07/2016


Вече е възможно да редуцираме теглото и да променим начина, по който изглеждаме, бързо, но и здравословно. Когато стимулираме тялото по естествен път да се освободи от излишния си товар - мазнини, шлаки, токсини, задържана вода, ние не само се радваме на елегантна фигура, но подпомагаме цялостно здравето си! Как да стане това? Вече е лесно, има мощна натурална комбинация, които доставят на тялото това, от което се нуждае, за да работи по-добре и да елиминира излишните натрупаните мазнини. Силно ускорява метаболизма, прочиства храносмилателния тракт и укротява апетита. Всичко за нея и за великолепното й действие и бързите резултати, които дава, вижте ТУК.
 
Мощната програма за отслабване 20 дни е силно ефективна, защото има двойно действие срещу наднорменото тегло - отвън и отвътре! Тя включва 2 броя BE SLIM - продуктът от ново поколение за редуциране на излишните килограми. Той се отличава с ефекта си за бързо изгаряне на мазнините и моментално ускоряване на метаболизма след прием. Съдържа Ябълков пектин, Форсколин, Малинови кетони и Стевия. Пречиства храносмилателния тракт от шлаки и токсини, атакува първо местата с най-много натрупани излишни мастни запаси и има интензивно действие през нощта. Което е много важно за всеки, който се храни основно вечер! Звучи супер и е факт - отслабваме дори, когато си почиваме! Другият продукт в програмата е Интензивният термо гел за отслабване COLLAGENA. Благодарение на активното му действие за разграждане на мастната тъкан, ние атакуваме допълнително проблемните си зони. Ето защо тази супер мощна програма за отслабване е уникален метод за оформяне на елегантна фигура. А само сега е на много изгодна цена и можеш да се възползваш от действието като поръчаш ТУК
 
За всеки, който има нужда от експресно отслабване, супер мощната програма е точното решение. Тя цялостно обхваща процесите за регулиране на теглото: ускоряване на метаболизма, регулиране на апетита, регулиране на нивата на кръвната захар, пречистване от шлаки и токсини. И естествена стимулация за изгаряне на натрупаните мазнини и разграждане на мастната тъкан. Нека видим как.
 
Ябълковия пектин в BE SLIM съдейства за изхвърляне на трупаните през годините шлаки и опасни елементи. Много полезен е и заради това, че не позволява на тялото да трупа мастни запаси дори след по-голям прием на въглехидрати (сладки и тестени продукти). Подобрява храносмилането и регулира нивата на кръвната захар. Форсколинът пък е революционна съставка за освобождаване от мазнините, тъй като стимулира производството на цикличния аденозин монофосфат, което пък задейства освобождаването на щитовиден хормон. А този хормон гори тлъстините и излишните калории! При това има моментален ефект за ускоряване на метаболизма (но без разхлабващо действие!). Малиновите кетони повишават по естествен път "хормона на слабите хора" адипонектин. Това веднага води до стопяване на мазнините и намаляване на обиколките. Те имат супер ефект и за регулиране на апетита. Всичко това прави BE SLIM перфектен продукт за всеки, който търси бързи, но и трайни резултати за отслабване. Вземи още сега в супер мощната програма за отслабване 20 дни от ТУК.
 
Интензивният термо гел за отслабване е много интелигентен подход за премахване на мастните натрупвания точно там, където искаме (корем, дупе, бедра). Действието му на локално ниво срещу мазнините се дължи на активните му съставки: Гуарана и Морски водорасли. Разгражда мастната тъкан, като същевременно стяга и изглажда кожата. Комбинацията от BE SLIM и Интензивния термо гел е точно това, което винаги сме търсили за редуциране на теглото! Лесно, ефективно, здравословно. Благодарение на нея, можем да променим начина, по който изглеждаме, само за 20 дни!
 
Направи правилната стъпката към елегантната фигура. Поръчай Супер мощната програма за отслабване: 2 броя BE SLIM и 1 брой Интензивен термо гел за отслабване като ПОДАРЪК от ТУК.


Най-четени


Facebook


aswisepix