Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Възможно ли е да повдигнем клепачите си без пластична операция?
14/08/2016


Когато сме млади, 30, 40, 50 години ни се струват толкова далечни,  че дори си мислим, че те никога няма да настъпят за нас. Един ден обаче ставаме, поглеждаме се в огледалото и разбираме, че красотата не е вечна. Виждаме торбичките, подпухналите клепачи и леки бръчици около очите. С възрастта епидермисът изтънява, кожата губи влага, покрива се с бръчици и подпухвания, а колагеновите влакна губят еластичност, особено при кожата около очите. Усещаме се тъжни и безсилни. За радост, имаме добри новини за вас! Съвременната козметология работи усилено, за да ни помогне в решаването на този проблем. Запознайте се с изключителната иновация на българската марка COLLAGENA - Професионалният ревитализиращ серум за повдигане на клепача. Всичко за него ще откриете ТУК. 

Благодарение на ефективната си формула от интензивни и иновативни съставки, Професионалният серум:

  • Повдига горния клепач
  • Изглажда бръчките тип "пачи крак"
  • Съдейства за премахване на торбичките и тъмните кръгове под очите
  • Съдейства за премахване на подпухването
  • Подхранва и запазва кожата млада и свежа
  • Хидратира и възвръща тонуса
  • Очите са подмладени, озарени и по-отворени

На практика всички методи за подмладяване и озаряване на очите са свързани с няколко ингридиента с основна роля във възстановяването на колагеновите влакна. BeautifeyeR в Професионалния ревитализиращ серум Collagenа, е натурален комплекс, изключителна иновация с номинация заради действието за повдигане на горния клепач. Номиниран е за най-добра иновативна съставка на световния конкурс International Asia Awards 2013 за действието си на повдигане на горния клепач, което до момента е било постигано единствено чрез пластика. Той изглажда, изпъва, озарява погледа, намалява дълбочината, широчината и дължината на бръчките около очите. Премахва уморения вид и прави погледа ни отново млад!

Стволови клетки от еделвайс (Leontopodum Alpinum)  като важна част от състава на Професионалния ревитализиращ серум Collagenа е клетъчен концентрат, зареден с уникален биологичен потенциал. Той е изключителен антиоксидант, има регенериращи свойства и стимулира самовъзстановяването на кожата.

Колагенът играе изключителна рола за еластичността и гладкостта на кожата. С годините процесът на производството му в организма се забавя и това се превръща в една от основните причини за започване на процес на остаряването на кожата. В иновативната формула на изключителния Професионален серум присъства Българският колагенов хидролизат с чистота 99,5%, произведен по патент на световно призната българска лаборатория, който е с научно доказано молекулярно въздействие за възстановяване правилната структура на кожата! Колагенът по български патент е гаранция за въздействие в дълбочина и на молекулярно ниво за регенерация. Той активира обмяната на веществата на съединителната тъкан и стимулира образуването на нови колагенови фибри. Подмладява, изглажда и подобрява еластичността на кожата.

С възрастта, както и вследствие на UV лъчите, стреса, некачествената грижа за кожата, се увеличава дехидратацията и изсъхването на кожата не само на повърхността, но и дълбоко в дермата. Постепенно започват да се появяват бръчки. За да стопират този процес, лаборанти и технолози добавят в Професионалния ревитализиращ серум COLLAGENA Хиалуронова киселина. Тя е незаменима за хидратацията на кожата. Подпомага плътността, свързването на структурните компоненти на кожата колаген и еластин. Хиалуроновата киселина действа като защитна бариера срещу микроорганизми. Забавя стареенето и има уникалната способност както да овлажнява, така и да задържа влагата в кожата. Действа идеално срещу бръчки, акне и белези.

Розовата вода е прекрасно средство в грижата за кожата, доказала свойствата си от векове. Тя се препоръчва за използване често при зряла и вече губеща еластичност кожа.  Розовата вода изравнява тена, премахва загрубяването и изсъхването, като насища клетките с необходими питателни вещества. Има антибактериално, антисептично и подхранващо кожата действие, пази от агресивното влияние на  околната среда (вятър, студ, сух въздух, слънце и т.н.) Розовото масло, което присъства във водата, е особено подходящо за кожата около очите и клепачите.

Осигурете си самочувствие и увереност, върнете блясъка и светлината в очите си! Поръчайте Професионалния ревитализиращ серум за повдигане на клепача с безплатна доставка от ТУК.


Най-четени


Facebook


aswisepix