Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Чудото на сребърната вода при грижата за детето
11/05/2015


Чували ли сте за „сребърната вода“? Макар да става все по-предпочитано средство за лечение и превенция, все още възхитителните й свойства не са познати за голяма част от съвременното общество. Въпреки, че се използва от хилядолетия! През вековете владетелите са пиели вода, съхранявана в сребърни съдове, войниците поливали с нея раните си, дори се смята, че тя е спасявала богатите семейства от върлуващите епидемии. Сребърната вода, приятели, има супер силно изразени антибактериални, антимикробни, антивирусни и антигъбични свойства. Затова все повече хомеопати я използват в лечението дори на най-малките бебета. А родителите мъдро избират козметика със сребърна вода за децата си.

Първият, който дава научно обяснение на чудните свойства на сребърната вода, е швейцарският биолог Карл фон Нагел. Той установява, че среброто въздейства най-силно върху микроорганизмите. Например бактериите на дифтерията загиват под въздействието на среброто след 3 дни, а стафилококите загиват под въздействие на среброто след 2 дни. В момента съществуват десетки доказателства, че сребърната вода унищожава болестотворните носители, има силни дезинфектантни и лечебни свойства. При това подпомага активирането на естествената защита на тялото ни. Изключително подходяща е за децата, защото се явява не алтернатива, а многократно по-добро средство за тяхната грижа. Най-вече в козметичните продукти, които са неизменна част от ежедневието – шампоан, сапун, мляко и олио за тяло, крем против подсичане и др.

А още по-прекрасно е, когато козметиката със сребърна вода е и 100% БИО.Или с други думи – ВСЯКА ЕДНА СЪСТАВКА Е НАТУРАЛНА. Защо ни е да излагаме нежната детска кожа на опасни синтетични влияния?! При положение, че съществува висококачествена, напълно натурална козметика със сребърна вода? Произведена в България! Запознайте се с BIO G – истинска БИО грижа за малките ни слънчица. Продуктите, можете да разгледате ТУК.

Избирайки БИО козметика със сребърна вода, можете да сте сигурни, че взимате правилното решение. Синтетичните съставки всъщност отслабват естествените защитни сили на кожата. Нещо, което след време може да докара куп алергии и проблеми. Но сто процента БИО е гаранция за истински чиста, безопасна, натурална и качествена грижа. Продуктите на BIO G не само пазят и подхранват, но и стимулират естествените защитни сили на кожата на детето! За да може сама да се справя с факторите и ситуациите, носещи вредни влияния. 

Силата на сребърната вода и силата на натуралните природни съставки пред синтетична козметика? Няма място за колебание! 
Изберете правилната грижа - 100% БИО грижа.


Най-четени


Facebook


aswisepix