Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Бръчките по челото – 4 решения за справяне с проблема!
30/04/2018


Ако ви се струва невъзможно да премахнете бръчките по челото, по-надолу ще ви покажем, че това не е така!

Бръчки по челото могат да се появят както на 25 години, така и на 50. Много жени, непознавайки начините за справяне с този проблем, правят редица грешки, които само задълбочават положението. За да знаем как да се отървем от бръчките по челото и между веждите, трябва да знаем причините за възникването им.

Горната част на лицето извършва голямо количество мимически движения. Когато се учудваме вдигаме веждите нагоре, когато сме съсредоточени или гневни, събираме веждите.  Честото извършване на тези действия води до появата на първите мимически бръчки по челото.

Към тези основни причини прибавяме времевия фактор, слънчевите лъчи, неправилни грижи, прекомерното търкане на кожата,  козметиката със съмнително качество, неправилно хранене, алкохол и цигари, наследствеността.

От всичко изброено по-нагоре следва, че появата на бръчки по челото е неизбежно за всяка жена. При това обаче съществуват много начини да се справим с този проблем.

 

Козметични процедури

Това може да бъдат инжекции, пилинг, хирургична корекция за заличаване на бръчки по челото.

Всяка хирургична намеса е достатъчно опасна процедура, затова към нея трябва да се пристъпи с максимална информираност. Да не забравяме възможността за негативни последици както за лицето, така и за цялостното здравословно състояние.  Тези процедури понякога са твърде скъпи и изискват регулярност.

 

Домашни маски

Това е един икономичен вариант, който си струва да се пробва веднъж или два пъти седмично. Идеята е да приложите естествени натурални продукти и да ги оставите да окажат въздействието си върху кожата от 30 минути до 1 час. Това могат да бъдат мед, изцедено био кисело мляко, жълтък-за по-суха или белтък-за по-мазна кожа, сок от краставица, авокадо. Вариантите са наистина много. Единственият недостатък е необходимостта от повече свободно време, което да посветите на това. Ние намерихме продукт, който е с натурален произход и с доказани качества в борбата срещу мимическите бръчки по челото. Можете да прочетете повече за него ТУК.

 

Самомасаж и фейсбилдинг

Напоследък все повече се говори за невероятните резултати, които дават самомасажът и фейсбилдингът върху премахването на бръчките по челото и между веждите. Нашите наблюдения по тази тема са, че това са ефективни и работещи варианти. Подводният камък е, че жената трябва да познава добре анатомията и съответните масажни линии, да изпълнява правилно и с определен натиск движенията. Затова препоръчваме преди да опитате сами, да се консултирате с добър специалист. Той може да ви направи процедура и да ви насочи как занапред да извършвате това вкъщи. Минус е отново необходимостта от повече свободно време, което да отделите именно на това.

 

Качествени козметични продукти

Това е най-лесният и неангажиращ начин да се грижите за кожата и да не допускате поява на бръчки по челото. Разбира се изборът на подходящи средства също изисква внимание. Старайте се да избирате натурални продукти с добре подбран състав. Запознайте се с производителя и неговата политика. Не се колебайте да задавате въпроси относно ефикасността и начина на използване.

Ако се спрете на този вариант, ви препоръчваме да погледнете два високоефективни и натурални продукта на сигурен и отговорен производител. Това са Anti-age Complex и Серум срещу мимически бръчки с ботокс ефект.


Най-четени


Facebook


aswisepix