Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Мъжка сила, висок имунитет и пречистване на организма. Ето как!
19/06/2018


Мъжкият организъм, като цяло има нужда от по-специфична грижа. Ето защо е хубаво да бъде снабдяван с полезни вещества и да му се отдава нужното внимание, което мнозина пренебрегват.
 
ТУК ще откриете един невероятен комплект за силния пол, който има силата да пречиства, презарежда и подсилва, както малко продукти на пазара.
С този комплект, господата ще получат не само пречистване на тялото, но и голям витаминен заряд, който дава едно изцяло ново усещане за сила, енергия и високо либидо.
 
Съдържанието му включва:
1 брой екстракт от Корен на Глухарче, известен с огромното си съдържание на витамини, силно пречистващ и тонизиращ ефект. Той се грижи за добрият тонус на организма и чисти кръвта, като едновременно с това детоксикира и черния дроб.
 
1 брой екстракт от Мурсалски чай, използван още от древността за укрепване на целия организъм и имунната система. Мурсалският чай съдържа 22 елемента, които са от голяма важност за човешкия организъм, като сред тях е и незаменимият Селен.
 
1 брой екстракт от Бабини зъби, като ПОДАРЪК за незабравими сексуални преживявания, изчистване на холестерола и качествено възстановяване. Легендарните Бабини зъби спомагат функциите на централната нервна система и са съвсем естествен и полезен афродизиак.
 
Промоция, която не можете да пропуснете! Възползвайте се от качествата на естествените добавки, произведени в България и с напълно доказан ефект!

Поръчайте комплектът на специална цена от ТУК.
 

 


Най-четени


Facebook


aswisepix