Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Да премахнем целулита лесно и трайно!
20/07/2015


Страдате от така неприятната „портокалова кожа“? За съжаление съвсем не сте единствени. Почти 90% от дамите имат този проблем. Причините? Много са – начин на хранене, физическа активност, генна предразположеност и дори емоционално здраве… И не си мислете, че килограмите са решаващи, всъщност малко са слабите жени, които могат да се похвалят с гладки бедра и дупе. Но нека не се успокояваме, че не сме единствените с ужасните бучици по кожата. А да помислим как най-бързо и ефективно да се справим с този проблем. Всъщност, няма какво да му мисли, защото решението вече е измислено. Брилянтно! Как, вижте ТУК.

Има стотици мазила и домашни методи срещу целулита. Някои ефективни, някои не до там. Но истината е, мили дами, че целулитът е проблем, който идва отвътре! Затова и локалните външни намеси не помагат или поне не трайно. На практика се получава, че отделяте много време, усилия и средства за посредствени и нетрайни резултати. Затова и дамите, „ползвали какво ли не“, решават, че борбата с целулита е загубена кауза. Но не е! Просто направете съвсем логичната стъпка – да се погрижите за отстраняването на целулита отвътре. Именно такова е действието на 2SLIM Anticellulite. Натурална комбинация екстракти от Гръмотрън, Полски хвощ, Жълт кантарион и Хаберлея. 2SLIM Anticellulite атакува целулита и причините за появата му отвътре. Повече за него, ще намерите ТУК.

И отново – защо да действаме отвътре? Неестетичният целулит се появява в резултат на настъпващи смущения в ензимните системи, ендокринни нарушения, локален недостиг на кислород и патологични окислителни процеси. Много важен фактор е въздействието на свободните радикали и съпътстващите ги процеси, изразяващи се в натрупване на определени аниони, които предизвикват дегенерация на хиалуроновата киселина и колагена, увреждане на клетките чрез пероксидация и нарушаване на пропускливостта на клетъчните мембрани. Промяната в трансмембранния транспорт води до задържане не само на течности, но и на активни метаболитни продукти. В резултат на тези промени, вътретъканното налягане нараства, развива се хипоксия (липса на кислород), а механичният натиск в посока навън към епидермиса деформира кожната повърхност и я прави неравна – с подутини и хлътвания. Това е известната на всички ни портокалова кожа.

2SLIM Anticellulite е изключителен съюзник в борбата с целулита. Екстрактът от Полски хвощ действа детоксикиращо и подпомага регенерирането на клетките. Екстрактът от Гръмотрън пряко влияе на целулита заради силния си диуретичен ефект, благодарение на който се изхвърлят токсините и излишните течности. Жълтият кантарион освен като отлично средство за балансиране на нервната система, е известен и със силните си антибактериални свойства. Но по-важното в случая е, че хармонизира процесите в човешкия организъм. Стигаме и до прелата в короната – Хаберлея, позната отще като Безсмъртниче и Орфеево цвете. Едно от най-мистичните растения в света! С най-мощни антиоксидантни свойства, записана в преданията като „изворът на красота и младост“. Тя подпомага укрепването на клетъчната мембрана и стимулира пропускливостта й. Но има и още първостепенни действия – подпомага функцията на черния дроб и щитовидната жлеза – главните отговорници за правилната обмяна на веществата и хормоналния баланс!

Благодарение на 2SLIM Anticellulite тялото много по-бързо и трайно ще се освободи от целулита. Като заедно с това продуктът е изключително здравословен и полезен. И за щастие на много от нас – има отслабващ ефект! Искате да разбиете целулита, да се радвате на хубава кожа, с увереност да се разхождате по плажа или в любимата рокля? Решението е 2SLIM Anticellulite. Опитайте го и се насладете на радостта от гладките бедра и дупе. Поръчайте 2SLIM Anticellulite ТУК.

 


Най-четени


Facebook


aswisepix