Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Коя е идеалната грижа за кожата на бебето?
11/05/2015


Когато малкото човече се появи в семейството, всички грижовно се стараят домът да е уютно и подходящо място, където то да расте и да се развива. Както от гледна точка на атмосфера, така и на чистота. На бебчето трябва да му е топло, приятно, да е нахранено, обичано, въздухът да е свеж и т.н. Но заедно с всичко това има още един много важен фактор и това е грижата за неговата кожа. Тя e изключително деликатна и родителите задължително трябва да са разумни в избора на козметика. Най-добрият вариант е да се спрат на стопроцентовите БИО продукти, които не съдържат опасни за бебчето съставки. Такива ще намерите ТУК.

Ако все пак се спрете на традиционната бебешка козметика, не се изкушавайте да къпете бебето често! Химичните съставки премахват естествените масла, които защитават кожата на бебето, а това я прави крайно уязвима и податлива на почти всеки алерген. Според специалистите, с шампоани, съдържащи химични съставки, детето не бива да се къпе повече от 2-3 пъти седмично. През останалото време по-добре използвайте само вода.

А можете й да изберете шампоан, чиито всички съставки са натурални и не само нежно измиват и предпазват кожата и косата на бебето, но истимулират естествените й защити. Което в перспектива е най-добрият вариант! Точно такъв е шампоанът на BIO G, който ще откриете ТУК. Той съчетава граничещата с чудо сребърна вода и естествени растителни пенливи вещества, които надеждно измиват и защитават. Обогатен е и сподхранващи масла и витамини изцяло с естествен произход.

След измиването, задължително минаваме на хидратацията на тялото.Точно както имунната система е все още слаба и неразвита, така е и при кожата на бебето. Затова се нуждае от прецизна грижа и хидратация. Отново има чудесен 100% БИО продукт - мляко за тяло, осигуряващо грижа и защита на малкото бебче. И всичко за него и за действието на всяка една от съставките му, ще намерите ТУК.

Друг важен момент е грижата за кожата на дупето и гънките. Най-честите причини за подсичането са: алергична реакция към пелената, не често сменяне на пелените, триене или прищипване между кожата и самата пелена (или между кожа и кожа при гънките), бактериална или друга инфекция. Отново напомняме, че избирайки крем против подсичане със синтетични съставки, е твърде вероятно след време кожата да отслаби естествената си защита и да стане уязвима! Много често майките биват подлъгани, тъй като подсичането се случва няколко седмици или месеци след употребата на синтетична козметика, че всъщност причината няма как да е в нея. Не е задължително, разбира се, има много фактори, които причиняват подсичането. Но в идеята си да бъде предотвратено, е просто парадоксално да се уврежда защитната сила на кожата! Затова по-добре се доверете на естествените и интелигентни сили на природата и избирайте 100% БИО (забележете 100% БИО, а не само БИО) козметика. Идеалният крем против подсичане можете да намерите ТУК.

И ще завършим с най-приятната част за мъничето – масажите. Всъщност техният ефект далеч надминава масовото схващане. Доказано е, че дейсвието на масажа е подобно на гушкането. Нежният допир предава вашата любов и грижа.И задейства хормони, подсилващи имунната система. Масажираното бебе е по-спокойно и спи по-пълноценно, затова не пренебрегвайте масажа! Но е важно да знаете, че не бива да се прави върху суха кожа. Използвайте олио, най-добре изцяло натурално (вече обяснихме защо), каквото е бебешкото олио на BIO G. Той не само ще осигури още по-приятен масаж, но и ще подхрани и защити кожата на детето. Подпомага за нейната гладкост, еластичност и дълбока хидратация. Повече за него ще намерите ТУК.

Няма по-голяма радост от това да си родител. Но както добре знаете, това щастие върви ръка за ръка с отговорността. Дайте най-доброто на вашето дете иго предпазвайте максимално от опасните химии, които за жалост са почти навсякъде. Струва ли си, след като има висококачествена, достъпна и ефективна БИО грижа! Доверете се на продуктите на BIO G, които са и произведени в България. Цялата гама ще откриете ТУК.


Най-четени


Facebook


aswisepix