Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
4 начина да разпознаем качествения български крем за лице
26/04/2018


На пазара вече могат да бъдат намерени качествени български кремове за лице, които не само не отстъпват на чуждите марки, но и често ги превъзхождат. Често поради факта, че производството е именно в България, кремът за лице е на удовлетворяващо ниво цена/качество. Цената му не е натоварена от транспортни разходи и допълнителни такси.

Огромното предлагане и рекламата все пак ни карат да се чувстваме несигурни в избора си. Отделихме няколко насоки, които могат да улеснят този избор.

 

  •  Запознайте се със състава на българския крем за лице!

 Естествено, когато става дума за здравето на кожата, се насочваме към натурални продукти. Важно е да знаем, че натурални са тези продукти, които са преминали през минимални преработки или за направата им е използвана високотехнологична система, която да запази полезните вещества в тях. В натуралните продукти липсват  изкуствени оцветители, силикони, парабени, ГМО или подобни. Дори да видите надписи „без ГМО“, „без оцветители“, не се колебайте и прочетете непременно състава.

 

  • Задължително се информирайте откъде идва продукта, кой, как и къде го произвежда!

Зад добрия продукт, производителят застава с лицето сиОтговорните производители са уверени в качествата на продуктите си и винаги готови да взаимодействат с клиентите. С тях можете да бъдете спокойни, че ще получите индивидуално отношение и професионално мнение за това кой крем за лице е най-подходящ за вас. Приятен факт е, че такива можем да намерим на българския пазар.  Не се притеснявайте да опитате дори  непознат до сега за вас бранд.  Можете да се изненадате от достоен продукт, и именно този български крем за лице да ви стане любим.

Препоръчваме ви да се запознаете и непременно да опитате действието на българската козметика Collagena ТУК.

 

  • Качествените продукти притежават сертификати! 

Хората, които дават тези сертификати се запознават с производството през всичките му стадии, състава, съдържанието. Цялата производствена технология подлежи на проверка от сертифициращия орган. Сертификатът е гаранция, че този български крем за лице ще бъде полезен за кожата ви!

Българските кремове за лице Collagena имат дори патент за производството си на колаген, действително усвоим от кожата. Можете да се запознаете с тях ТУК.

 

  • Задължително вижте срока на годност.

Следвайки тези насоки, можете да откриете български крем за лице, който да ви стане любим.

Ние ви препоръчваме българска козметика с доказани качества Collagena. Можете да намерите информация за нея ТУК! 


Най-четени


Facebook


aswisepix