Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Как да преборим разширените вени
30/10/2016


Знаете ли, че разширените вени са една от "епидемиите" на съвременното общество? Причините за появата им са много - липса на достатъчно физическа активност, наднормено тегло, слабост на съединителната тъкан, бременност и др.  За да се върне кръвта по вените към сърцето, помагат венозните клапи и мускулите на краката. Така, ако човек има слаби венозни клапи или дълго седи, или стои без да се движи, кръвта се задържа във вените и те престават да се справят с натоварването. Появява се „мрежичка“ от видими венички. Венозната кръв се застоява в долните крайници и предизвиква тежест, болки, парене, нощни крампи и др. Можем да използваме гелове и мазила, те снемат тежестта и напрежението, но обикновено действат само на повърхността. За да се справим действително с разширените вени, не бива да пропускаме ключовия момент -  грижата "отвътре"!  Именно тази безценна стъпка ни дава българският натурален продукт Sanviene (Санвен). Повече за действието му, ще намерите ТУК.

Sanviene (Санвен) събира в себе си силата на три билки, които категорично са доказали ефективността си при разширени вени (варикоза). Това са екстракти от Конски кестен, Полски хвощ и Жълт кантарион. Прецизната комбинация укрепва кръвоносните съдове и капилярите, подпомага еластичността им, действа венотонично, подпомага съединителната тъкан, има антиоксидантни, противовъзпалителни и диуретични свойства. Приемът на Sanviene (Санвен) е незаменимата грижа "отвътре", от която всеки страдащ от разширени вени се нуждае. Можете още сега да се сдобиете с него от ТУК.

Нека разгледаме действието на съставките, които правят Sanviene (Санвен) толкова ефикасен. Екстрактът от Kонски кестен има противовъзпалително, капиляроукрепващо, венотонично и обезболяващо действие. Богат е на флавоноиди, витамини С и К и др. Благодарение на състава си, билката има съдосвиващо действие и помага за уплътняване на стените на кръвоносните съдове. Жълтият кантарион заема важно място, в битката срещу разширените вени, защото е изключително богат на флавоноиди и витамин С. Както и заради мощните си противовъзпалителни и антисептични свойства. А Полският хвощ се използва успешно при профилактиката и лечението на разширени вени, защото е богат на вещества с противовъзпалително и кръвоспиращо действие. Има чудесен ефект за повишаване еластичността на кръвоносните съдове. Подобрява кръвообращението, ускорява заздравителните процеси на кожата и лигавиците.

 
Всичко това прави Sanviene (Санвен) отличен съюзник в борбата и превенцията срещу разширените вени. Така важната грижа за кръвоносните съдове отвътре! Възползвай се още сега от ефективността на природната формула. Поръчай Sanviene (Санвен) от ТУК.


Най-четени


Facebook


aswisepix