Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
За лице без бръчки. Препоръчано от Гала!
29/09/2017


Работата в телевизия, изисква ежедневно перфектна кожа, която водещата Гала, постига с лекота с продуктите на COLLAGENA.

Вече и Вие можете да се насладите на кадифено и сияещо лице със серум срещу мимически бръчки COLLAGENA и интензивен перлен крем срещу бръчки за суха до нормална кожа от серията с доказано качество COLLAGENA Silver pearl. 

Интензивният перлен крем срещу бръчки за суха до нормална кожа може да бъде заменен с Интензивен перлен крем срещу бръчки за мазна и комбинирана кожа. Молим, посочете го като коментар към поръчката си.

Тези два продукта са Вашето оръжие срещу недостатъците, което Ви гарантира равен тен, еластичност и чиста, хидратирана кожа. Всичко това е постижимо, когато атакуваме бръчките с правилната козметика.

Серума срещу мимически бръчки на COLLAGENA, има буквално преобразяващ ефект, заради формулата си от добре подбрани съставки, сред които най-активната и патентована Gatuline Expression. Тя има мигновен ефект за възстановяване на клетките в дълбочина.

Сега не е необходимо да изпитвате болката от поставянето на ботокс, защото ще постигнете същия резултат още с първите нанасяния на този уникален серум против стареене.

Красивата Гала се довери на тази серия и с усмивка сложи името си за гаранция зад нея.

Подарете си и Вие грижата, която отдавна търсите на достъпна цена и с безплатна доставка. Повече ТУК.

Интензивният перлен крем против бръчки ще изглади и редуцира съществуващите проблеми, за да видите себе си в една нова светлина.

Есенно озаряване, базирано върху пълноценен състав, с незаменими елементи за кожата.

Това са любимият на всички дами- колаген и перлен прах PEARLPURIN ® - немски патент, които осигуряват биологичен лифтинг и коригират формите на лицето по нежен, но ефективен начин.

Освен това, получавате съвсем естествена UVA/UVB защита, която предпазва от вредното влияние на околната среда в променящите се сезони.

Това е всичко от което се нуждаете, за да бъдете неотразими в забързаното ежедневие.

COLLAGENA е не просто обещание, а символ на много доволни жени, които вече се радват на постигнатите резултати.

Бъдете една от тях и ефекта няма да закъснее! Вземете специалния комплект за Лице без бръчки от ТУК.

 

Комплект за лице без бръчки. Препоръчано от Гала!

КУПИ ТУК


Най-четени


Facebook


aswisepix