Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Гала възхитена от български козметични продукти. Вижте кои са!
06/03/2017


Емблематичната водеща Гала е една от най-харесваните дами у нас. Не само заради професионалните й умения, позитивизма и приноса й по много социални и въпроси, но и заради факта, че е изключително стилна и красива жена. Тя самата споделя, че едно от нещата, на които най-много държи, когато става дума за красота, е козметиката. Гала е особено внимателна по този въпрос и винаги проучва подробно продуктите, преди да ги ползва. Попада на българската марка COLLAGENA случайно. Близкият й приятел Маги Халваджиян подарява на водещата пълната серия COLLAGENA Naturalis. Тя остава толкова впечатлена от действието и качествата на продуктите, че дори кани представител на марката в дома си. За да сподели лично своето възхищение. 
 
Ето какво казва Гала за COLLAGENA

 
 
Първото, което силно я очарова в козметиката, е колагенът  - по български патент. Както Гала сама казва, тя е правила предаване за колагена и добре знае, че молекулата му е прекалено голяма, за да бъде усвоена от кожата. Но колагенът по български патент е фрагментиран с точно определена молекулна маса, за да може действително да бъде усвоен и да помогне за регенерацията на кожата. Водещата изпитва лично ефекта от българския колаген и вече си има любим продукт - Серумът с ботокс ефект. Възползвайте се и вие от действието му, поръчайте с отстъпка и безплатна доставка от ТУК. 
 
COLLAGENA е българска козметика с изключително високо качество и международно призната. Марката има десетки награди и отличия, патенти и е известна с ефективните си формули за красотата на кожата. Скоро марката взе и приза в категория "козметика" на наградите на Best Brand Awards Bulgaria. Продуктите на COLLAGENA не съдържат парабени, силикони, петролни деривати и изкуствени оцветители. Чиста козметика, която удовлетворява нуждите и на най-взискателната кожа. 
 
Цялата гама на серията, която впечатли водещата Гала, COLLAGENA Naturalis можете да намерите ТУК. 
 
 
 

 

 


Най-четени


Facebook


aswisepix