Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Безсъние и раздразнителност. Ето едно много ефикасно решение!
16/10/2016


Трудно заспиване, неспокоен сън, раздразнителност, тревожност, лошо настроение... Това са само част от негативните последици от стреса и многобройните задължения, които съпътстват повечето от нас. Липсата на пълноценна почивка и постоянните "товари", които носим, могат да окажат сериозно влияние не само на психическото, но и на физическото ни здраве. Точно за тези неприятни моменти, Природата дава чудесно решение! Комбинацията от 3 билки, идеално балансира нервната система, освобождава от натрупания през деня стрес и подпомага съня ни. Това са Мента, Лайка и Жълт кантарион. Особено важно е, ако търсим по-бързи и ефективни резултати, да ги приемаме под формата на екстракти - най-добрата форма за усвояване от човешкия организъм. И за нашето спокойствие, е създаден български продукт, комбинация екстракти от Мента, Лайка и Жълта кантарион! Повече за него, ще намерите ТУК.

Жълтият кантарион е една много специална билка, която, приемана правилно, може наистина да ни освободи от редица нарушения на нервната система. Според народните лечители, тя има ефект почти като успокоителните медикаменти, но без страничните действия от тях! Според проучванията, тя подпомага възстановяването на серотонина. А една от най-честите причини за нервност, тревожност и безсъние е именно дисбалансът на този хормон. Има и предание, което казва, че билето събира енергията на слънцето и зарежда с нея нашия организъм. Благодарение на прецизното й съотношение, ние можем пълноценно да се възползваме от действието й с натуралния Релакс Про. Вземи още сега от ТУК.

Доказала категорично свойствата си за успокояване на нервите и стомаха и приемана под формата на екстракт за най-бързо усвояване, Ментата бързо премахва напрежението и помага на тялото да се освободи от натрупания и така вреден стрес. Има отлично действие при главоболие и мигрена. И е известна с ефективността си за по-лесно заспиване и по-спокоен сън. А Екстрактът от Лайка съдържа много важен компонент, наречен партенолид. Той доказано спомага за здравето на сърцето и предпазва от възпаления. Разтоварва напрежението в кръвоносните съдове на мозъка, което често е причината за главоболие и мигрена. Действа успокояващо и релаксиращо. Заедно с тези си свойства, Лайката има много добър ефект за лечение и облекчаване на симптомите при възпаления на тъканите и ставите.

 
Натуралният Релакс Про ни дава възможност да отключим пътя към спокойствието и пълноценния сън, да победим негативното чувството на тревожност и/или раздразнителност. Да се почувстваме освободени и много по-ефективни в личния ни и в професионалния ни живот. При това, продуктът е много полезен при стомашни киселини, за регулиране на апетита и за подобряване на храносмилането. Едно естествено решение за освобождаване от стреса и за пълноценен сън, което сега е на много изгодна цена! Вземи сега Релакс Про 300 мл. от ТУК.


Най-четени


Facebook


aswisepix