Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Невероятната билка чудо на България
26/09/2017


В много предания се казва, че българската земя е чудотворна. Благодарение на специфичните ни климат и релеф, нашите земи раждат лековити билки, които нямат подобие по състав и действие в целия свят. Но сред всичките ни билета, едно изпъква с много широк здравословен спектър на действие. Може би затова заслужено си печели името „лекът на всички болежки“ и „билката чудо на България“. Името на великото растение е Мурсалски чай (Sideritis scardica Griseb). Всичко за действието му ще намерите ТУК.

 

Действието на билката е познато в народната ни медицина от векове и се смята за изключително благотворно за здравето ни. Към момента е международно призната и много търсена. Мусалският чай има специфичен състав, на който се дължи славата му на билка чудо. Букет от флавоноиди и 22 ценни елемента, между които селен, цинк, магнезий, желязо, мед, калий. Благодарение на него, можем да поддържаме здравето си, както и да решим редица здравословни проблеми. Особено, ако го приемаме под формата на екстракт, тъй като структурата на билката е твърда и с топла вода вкъщи извличаме много малко от удивителния състав (обикновено едва 3%, а при точно приготвяне на отварата 7%). Докато в Екстракта от Мурсалски чай се съдържа над 90% от състава на билката! Български, здравословен продукт, без аналог в света! Можете веднага да вземете Екстракт от Мурсалски чай в специален комплект с екстракт от чудодейния корен на Глухарче. Още един удивителен български продукт, който има десетки здравословни ползи! На специална цена от ТУК.

 

Благодарение на действието на чудния Мурсалски чай, Екстрактът е много ефективен за укрепване на имунната система, особено важен момент в периода на настинки и грип. Помага при белодробни проблеми като бронхит и астма, при бъбречни заболявания, чернодробни заболявания, успокоява нервната система, подобрява храносмилателната система. Действа отлично върху пикочо-половата системапремахва солите на тежките метали и радиоактивни вещества от тялото ни и има противовъзпалително и антимикробно действие. Екстрактът от Мурсалски чай може да се приема ежегодно и е незаменим продукт за цялото семейство!

 

Вземете сега комплект от УНИКАЛНИТЕ Екстракт от Мурсалски чай и Екстракт от корен на Глухарче на специална цена от ТУК.

 

Екстракт от Мурсалски чай и Екстракт от корен на Глухарче само за 32 лв.

КУПИ ТУК

 


Най-четени


Facebook


aswisepix