Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Как да подсилим детския имунитет в периодите на настинка и грип
19/01/2018


Както знаем, промените в сезоните са сериозно изпитание за малчуганите, което налага специално отношение към техния имунитет.

Освен здравословния начин на живот и добрата физическа активност, децата имат нужда от допълнителен стимулатор за техните естествени защитни сили.

За това на помощ идва натуралният български продукт „Здравко“. Повече за него, ще намерите ТУК.

Педиатрите препоръчват такива продукти, като превантивна мярка за деца, които боледуват често, както и за такива, които вече имат проявени симптоми.

Съдържанието от Черен бъз, Мурсалски чай и Витамин С е съвършено подбрано за детските нужди. За безгрижни дни, дори в студеното време.

Черният бъз или така наречената „най-мощна българска билка“, има изключителна антиоксидантна активност и многобройни лечебни свойства.

Мурсалският чай е гордостта на Родопите, която е безценна при всякакви възпаления, кашлица, бронхити, грип и много други. Освен това е една от малкото билки, подходящи за деца.

Витамин С отговаря за изключително важни функции в организма, подобрява устойчивостта към инфекции и има благотворно влияние върху общото здраве.

Активирайте защитните сили на детето си и намалете риска от боледуване по естествен начин.

Здравко“ е укрепващо средство, което винаги е насреща, за да ви предпази от вируси и настинки.

Всеки родител иска най-доброто за семейството си, но това не винаги означава, че трябва да се влагат огромни средства, за да има реален ефект.

„Здравко“ е на съвсем достъпна цена, която позволява да бъде употребяван с предпочитаната от Вас честота.

Освен това има невероятен вкус и аромат, които детето Ви ще обикне истински.

Доверете се и опитайте сами! Поръчайте ТУК сега и с БЕЗПЛАТЕН Екстракт от Мурсалски чай. 

                     

 Здравко с БЕЗПЛАТЕН Екстракт от Мурсалски чай

здравко

КУПИ ТУК

 


Най-четени


Facebook


aswisepix