Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Формата на устните ти издава какъв характер имаш
06/02/2018


Формата, дебелината, големината на устата – всичко това може да разкрие чертите от характера на човек. Всеки човек притежава различни устни. Има много проведени изследвания, които показват връзката между формата на устните и това каква личност стои срещу вас.

 

  1. Големи пухкави устни

 

Хората притежаващи такава форма на устните, живеят за да се грижат за някого. Ако формата на устните ви е такава, навярно сте прекарали много голяма част от детството си в грижи за бездомни котенца и кученца, помагали сте на приюти и сте искале да занесете вкъщи всяко бездомно животно, което срещнете на улицата. Имате вроден родителски инстинкт и желание за пазите и защитавате по-слабите. При стресови ситуации мислите първо за другите, а след това за себе си, както обикновено правят най-грижовните родители.

 

  1. Тънка горна устна

 

Хора с несравними лидерски качества! По вените им тече огън, вместо кръв, изключително добри в качеството си да убеждават и да печелят доверие. Тези хора са извор на енергия. Успехът им е гарантиран с каквито и начинания да се захванат, но въпреки това, те често срещат трудности в романтичните си отношения, тъй като техен основен принцип в живота е да са по-добре сами, отколкото зле придружени.

BOOSTER за уголемяване на устните! • Get fuller, hydrated lips instantly •

 

  1. Тънка долна устна

 

Хората с тънка долна устна са безкрайно съпричастни, нежни, добри и милосърдни. Те имат вроден родителски инстинкт и желание да защитават и пазят по-слабите. Обичат да се грижат за другите и го правят с огромно удоволствие. Чувстват се най-добре в приятелска среда, изключително верни и предани, а в любовта са изключително всеотдайни към половинката си.

 

  1. Тънка горна и долна устна

 

Често хората с тънки устни са склонни да бъдат асоциални и донякъде доста плахи. Изключително трудно допускат нови хора до себе си, а да спечелиш доверието им е почти невъзможно.  Интровертни личности, които са напълно удовлетворени от идеята да са сами и независими. Страшно отговорни и амбициозни. Фокусират се върху целите си и ги преследват докрай. Също така, имат своята чувствителна и грижовна страна, която проявяват към хората, на които държат и обичат.

BOOSTER за уголемяване на устните! • Get fuller, hydrated lips instantly •

 

  1. Малки пухкави устни

 

Хората, които имат малки и пухкави устни,  често са кокетни, маниерни и дяволити. Техен основен приоритет е са собствените им чувства и комфорт. На мнение са, че ако не се грижат за себе си сами, то никой друг няма да го направи. Често първото впечатление, което правят хората с малки и пухкави устни е, че са егоисти, но това изобщо не е така. Те са състрадателни и посветени на приятелите си. Никога не поставят своите интереси над тези на другите, но и никога няма да навредят сами на себе си. Ръководейки се по това просто правило, живеят в хармония с всички.

 

  1. Големи устни с пропорционална форма

 

Креативни до върха на пръстите си. Често хората с такава форма на устните са хора на изкуството - много талантливи музиканти или художници. Имат бистър и остър ум, както и отлична памет, успяват да запомнят всичко до най-малък детайл. Безкрайно общителни, стремят се към себеизразяване във всяка възможна форма и почти винаги постигат зашеметяващи резултати в работата си.

BOOSTER за уголемяване на устните! • Get fuller, hydrated lips instantly •


Най-четени


Facebook


aswisepix