Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Гладка кожа на лицето и шията. Само в една стъпка!
30/04/2018


Lift Serum е серум с действие на момента, който осигурява уникална грижа за лице и суха кожа. С видим ефект на мига, който възвръща естествената еластичност и стегнатост на кожата, възстановява клетъчната мембрана и намалява значително появата на бръчки. Всичко за него ще намерите ТУК.

  • С приятна и бързопопиваща консистенция
  • Повишава съдържанието на влага в кожата
  • Осигурява дълбоко подхранване
  • Изглажда и прави кожата осезаемо по-мека
  • Свива порите и фините бръчки
  • Стимулира производството на колаген и забавя стареенето


След месец употреба, получавате гарантирано видим ефект и и нежно коригиране на основните бръчки

В днешно време, всички са запознати с чудното действие на колагена, но повечето продукти, които се предлагат на пазара, не отговарят на цената си и нямат търсения ефект.

Затова българският колаген COLLAGENA е разработен специално, за да действа и да дава търсения резултат, чрез научно доказаното си молекулярно въздействие за възстановяване на структурата на кожата.

Съдържанието му в Lift Serum укрепва, дава здрав вид на кожата и задържа процесите на стареене.

Гуараната е втората съставка, която въздейства положително чрез антиоксидантното си действие, подпомага регенерацията, бори се с бръчките, енергизира и подсилва имунитета на кожата.

Перлата в короната на Lift Serum е българското розов масло. Признато по цял Свят със своите качества и сила. Омекотяващо, със силни хидратиращи свойства и антисептичен ефект. Особено подходящо за чувствителна кожа. С антибактериално действие и релаксиращо усещане.

Lift Serum COLLAGENA Rose Natural е ефикасен продукт с гарантирано качество и моментален резултат, овлажняващ и регенериращ, за всякакъв вид кожа.
ПОРЪЧАЙ ТУК с ПОДАРЪК Гланц за увеличаване обема на устните.

 


Най-четени


Facebook


aswisepix