Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Гладка и изящна кожа на шията и деколтето. Лесно и с бързи видими резултати!
01/09/2017


С възрастта настъпват някои нежелани промени, които оказват своето негативно въздействие върху по-чувствителните зони и кожата губи свойствата си за добро производство на колаген и еластин.

Деколтето и шията при дамите се нуждаят от специални грижи, които нежно да ги освежат и подмладят. Затова идва на помощ уникално разработеният Интензивен перлен гел на COLLAGENA, който няма да Ви остави разочаровани.

Осигурете си гарантирани резултати с -20% отстъпка.

Поръчайте ТУК

Освободете се от двойната брадичка и почувствайте моменталния ефект, който възстановява Вашата кожа и има безкомпромисно действие срещу бръчките.

Клетъчната ревитализация се стимулира активно, а колагеновите влакна се възстановяват с всяко следващо нанасяне.

Абсолютно научно доказано е че кожата започва да променя своята плътност и да се стяга видимо, когато се третира с правилните съставки.

В случая за това е отговорен на първо място българския колаген - COLLAGENA, който за разлика от другите, наистина действа, прониквайки на по-дълбоко ниво в кожата. Гаранция за това са отличията му, както и стотици доволни клиентки.

В комбинация с перления прах - PEARLPURIN ® с немски патент, произведен от прах на естествени перли, кожата има възможността да бъде изцяло обновена, стимулирана и защитена. Както и процесите на стареене да бъдат осезаемо забавени.

Убедете се сами, като поръчате ТУК.

Гуараната, която е известна по цял Свят с мощното си тонизиращо действие, също намира мястото си в продукта, като го обогатява със своите минерали и ценни органични вещества.

Добавената чиста розова вода е естествен еликсир, който има силни благоприятни свойства и полезните витамини А и С. Подходяща за всякакъв тип кожа, включително и за чувствителна.

Вземете своя Интензивен перлен гел за шия и деколте COLLAGENA на промо цена с -20% до 24.11.2017. Поръчайте ТУК.

Интензивен перлен гел за шия и деколте -20%


 КУПИ ТУК


Най-четени


Facebook


aswisepix