Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Как да се избавим от хемороидите и разширените вени
16/01/2017


Заради нарастващото обездвижване на населението, хемороидите и разширените вени засягат все повече мъже и жени. Когато не обърнем внимание навреме на тези проблеми, могат да възникнат усложнения със здравето. Физическият дискомфорт ни кара да искаме да се справим ефективно със ситуацията. За щастие, български специалисти ни дават чудесно натурално решение. Sanviene (Санвен) е нова генерация продукт със съвършена формула срещу хемороиди и разширени вени. Съдържа екстракти от Конския кестен (Aesculus hippocastanum) , Жълт кантарион (Hypericum perforatum) и Полски хвощ Екстракт (Equisetum arvense). И трите билки имат чудесно действие за укрепване на кръвоносните съдове, подпомагат съединителната тъкан и успешно се борят с хемороидите. Повече за продукта и действието му, ще намерите ТУК.

Защо Sanviene (Санвен) е толкова ефикасен срещу хемороиди и разширени вени? Всичко се дължи на силата на Природата. Конският кестен е едно от най-добрите растения и при двата проблема. Така например, lekar.bg пише: "Истината за целебната сила на конския кестен е известна отдавна, но е потвърдена научно през 1896 година. Едва тогава един френски лекар, който проучвал народни рецепти с кестен, успешно я използвал за лечение на хемороиди. По-късно било установено, че екстрактът от билката се отразяват благотворно върху системата на кръвоносните съдове, особено върху вените." Благодарение на състава си, Конският кестен има съдосвиващо действие и помага за уплътняване на стените на кръвоносните съдове. Безценен е и заради кумариновия гликозид ескулин, който съдейства за намаляване на пропускливостта и чупливостта на капилярите. В Sanviene (Санвен) билката е под формата на екстракт - най-бързо и пълноценно усвояемата форма от човешкия организъм. Ето защо продуктът е толкова ценен и полезен. Още сега можем да поръчаме и усетим силата му и то на специална цена от ТУК.

Действието на Конския кестен в Sanviene (Санвен) се допълва и подсилва отлично от другите две съставки. Екстрактът от Жълт кантарион има много широк спектър на действие, включително и при разширени вени и хемороиди. Заема важно място, защото е изключително богат на флавоноиди и витамин С. Както и заради мощните си противовъзпалителни и антисептични свойства. Ще го откриете в почти всяка народна рецепта за укрепване на кръвоносните съдове. Полският хвощ има силен ефект за повишаване еластичността на кръвоносните съдове. Подобрява кръвообращението, ускорява заздравителните процеси на кожата и лигавиците. Важно е да се отбележи, че Sanveine (Санвен) може да се използва заедно със стандартните кремове и мазила срещу хемороиди и разширени вени. В този случай, той ще допълни още по-добре тяхното действие и отвътре.

Сложи край на хемороидите и разширените вени! Вземи 2 броя Sanviene (Санвен) с 20% отстъпка и безплатна доставка от ТУК.


Най-четени


Facebook


aswisepix