Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Как може Павел Владимиров да "обърне" цял кораб с плеймейтки
12/02/2017


Рейтинговият водещ Павел Владимиров откри нашия съвършен натурален продукт Powermale (Пауърмейл). Павката е останал толкова впечатлен от качествата на продукта (ние можем само да предполагаме от кои :), че сподели видео с приятелите си във Фейсбук. Във видеото той разказва как първия продукт му е бил подарен, а след това си е поръчал втори (справка: възползвал се е от промоцията 2 броя Powermale с 20% отстъпка и безплатна доставка). Освен това обещава, че това няма да е последното му видео!
 
Ние находчиво потърсихме контакти и се свързахме с него с молба да ни разреши да използваме видеото, с цел популяризиране на уникалните качества на продукта. Без никакви колебания, той ни даде позволението си, като и пред нас не спираше ентусиазирано да говори за действието на Powermale™. Обеща ни интервю, в което да разкаже за новите интересни проекти, които е започнал, оказаха се немалко. А ние му обещахме да направим промоция на продукта в негова чест :). Можете да видите промоцията ТУК.
 

 

Всичко за Powermale и защо продуктът толкова силно е впечатлил телевизионния водеш Павел Владимиров, ще намерите ТУК


Най-четени


Facebook


aswisepix