Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Как да спим спокойно в горещите летни нощи
11/07/2018


ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗАТВАРЯЙТЕ ВРАТИТЕ И ПРОЗОРЦИТЕ В НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГОРЕЩИНИ
Най-големите горещини през денонощието са по обяд. В никакъв случай не отваряйте вратите и прозорците, а ако имате завеси или щори - задължително ги дръжте спуснати. Проветрявайте много рано сутрин, когато още не е толкова горещо и задушно или късно вечер.
BioLine Съвет: Ако нямате предпазна мрежа на прозорците или вратите, проветрявайте на изгасени лампи за да избегнете нашествието на различни насекоми и най-вече на... комари! Освен с тези мерки, можете да предпазите себе си и децата ви с билков спрей против комари, който е подходящ дори за новородени поради изцяло натуралния си състав.А за да направите по-качествено изстудяване може да направите течение.
 
СВЕДЕТЕ ДО МИНИМУМ ПРЕГРЪДКИТЕ С ЛЮБИМИЯ ПРЕДИ СЪН
Определено гушкането с половинката ви, ще е гаранция за "задушна" и потна нощ, а е силно вероятно и той/тя да не може да намери покой в горещите летни дни и с прегръдките само да си пречите взаимно. Най-доброто, което можете да направите е да спите на дистанция един от друг, за да не си пречите взаимно с топлината, която отделят телата ви.
Интересен факт: Само за 30 минути вашето тяло отделя толкова топлина, колкото е нужно да заври около 3,8 литра вода.
 
ХЛАДЕН ДУШ ПРЕДИ ЛЯГАНЕ
Охлаждането на тялото ви определено ще ви освежи. Хладката вода и пълният покой след това определено ще ви подготвят за хубав и спокоен сън.
BioLine Съвет: След като сте си взели душ и сте почистили тялото и лицето си, изстудете Розова вода и напръскайте шията, лицето и деколтето. Гарантираме, че ще подейства супер освежаващо и хидратиращо, а като бонус - розовата вода е чудесна ароматерапия, която ще ви подготви за спокоен сън.
 
 
ЛЕКА ХРАНА НА ВЕЧЕРЯ
В никакъв случай не трябва да прекалявате с обилна вечеря преди лягане, каквато и изкушаваща храна да има около вас! Наблягайте на леки салати и т.нар. "супер храни" - аспержи, гъби. кисело мляко, различни плодове.
Интересен факт: Знаете ли, че колкото по-обилна и голяма е порцията, толкова по-голяма е отделяната метаболитна топлина от тялото ви, докато преработва храната, а при преработката на богати на белтъчини храни (месни продукти) производството на метаболитна топлина е повече. Използването на BESLIM преди вечеря значително ще подобри храносмилането и ще засили метаболизма ви. 

 


Най-четени


Facebook


aswisepix