Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Как да възстановим и поддържаме правилната функция на простатата
02/11/2016


Не случайно наричат простатата „второто сърце“ на мъжа. От правилното й функциониране зависи здравето и доброто самочувствие на силния пол. Разположена в малкия таз, с нормални размери приблизително колкото кестен, простата е отговорна за сексуалния живот, здравето и усещането ни за мъжественост и идентичност. Вследствие на множество фактори, все по-често и все по-рано възникват възпалителни процеси (простатит). Ако не се заемем навреме с лечението и профилактиката, последиците за мъжкото здраве могат да бъдат сериозни. Освен, че простатитът може да стане постоянен спътник, преминавайки в хронична форма, той може да предизвика усложнения: мъжко безплодие, рецидивиращ цистит, бъбречни проблеми, сексуална дисфункция. Идеално средство за възстановяване и поддържане на правилната функция на простатата е натуралният продукт PROSTATEX (Простатекс). Всичко за него и действието му, ще намерите ТУК

PROSTATEX (Простатекс) е комбинация екстракти от Ветрогон и Мурсалски чай. Благодарение на състава си, те имат укрепващо действие върху простатата, помагат при настъпили възпаления и инфекции. Подобряват уринирането и половата функция. И имат цялостно здравословно действие върху организма. 

Екстракт от Ветрогон в състава на PROSTATEX.  Билка, която се използва при възпаление и хипертрофия на простатата. Повишава половата функция. Премахва спазмите на гладката мускулатура, има пикочогонно действие. Използва се при затруднено уриниране, проблеми с бъбреците и пикочните пътища.

Екстракт от Мурсалски чай в състава на PROSTATEX . Спечелила второ име "билката чудо на България", тя има цялостен благотворен ефект върху организма. За здравето на простатата е безценна заради противовъзпалителните си свойства и изразения диуретичен ефект. Богат на ценни елементи, екстрактът е истински еликсир за повече здраве и жизненост.

Внимателното отношение към здравето на простатата винаги дава сигурност и положителни резултати. Да запазим мъжката си сила и енергия дълги години с правилна и ефикасна формула на PROSTATEX (Простатекс).

 

ОФЕРТИ С PROSTATEX (Простатекс)

 

   1 брой -10 %                              2 броя -20%                                            3 броя -30%

                                           

 Цена: 24,12 лв.                     Цена за 2 броя: 42,88 лв.             Цена за 3 броя: 56,28 лв.

       КУПИ ТУК                                   КУПИ ТУК                                                 КУПИ ТУК


Най-четени


Facebook


aswisepix