Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Лице без бръчки! Да, мисията е възможна.
30/04/2018


Комплект за лице без бръчки. Препоръчано от Гала!

Животът на водещата Гала е повече от звезден, но и изпълнен с десетки ангажименти и работни дейности. Не е тайна за никого, че именно заради работата си в ефир, водещата започва деня си изключително рано, но винаги с COLLAGENA, а след това с добре познатото за всички „На кафе“.

Важна част от нейното събуждане е отредена за любимият продукт - серум срещу мимически бръчки, по-добър от ботокс.

Серумът срещу мимически бръчки е известен сред дамите с почти мигновения си ефект още след първият ден на употреба. Мимическите бръчки се изглаждат, а повторната им поява е предотвратена. И всичко това, благодарение на активната патентована съставка Gatuline Expression и любимият на всички колаген на COLLAGENA.

А за да бъде до край издадена тайната на чаровната Гала, тя не пропуска и интензивната хидратация, подхранване, защита и повишаване на еластичността. Всичко това осигурява и то безкомпромисно Интензивният перлен крем срещу бръчки, отново на марката COLLAGENA. 

Изключителни средства срещу бръчки и уморен вид, които сега можете да откриете в специален комплект на промоционална цена. За лице без бръчки и самочувствие на поддържана дма, поръчай още сега на специална цена от ТУК.

Почувствайте се сияйни и поръчайте още днес своят комплект! Защото заслужавате да притежавате кожа, като на истинска звезда, а това вече е съвсем достижимо! 

 


Най-четени


Facebook


aswisepix