Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Перфектно средство за заличаване на мимическите бръчки. С по-добър от ботокс ефект, без игли!
29/10/2016


Мимическите бръчки се образуват върху кожата по време на мускулна контракция и изчезват, когато мускулите се отпуснат. Първоначално тези бръчки са временни, но с годините стават все по-устойчиви. Обикновено са в областта на челото (например т.нар. "гневна бръчка"), около устните и около очите. Или както се казва, "каквито емоциите, такива и бръчките". За да изгладим тези следи на времето и чувствата, обикновено ни препоръчват скъпи и доста неприятни процедури. Но вече има изключително иновативно решение срещу мимическите бръчки. По-добро от ботокс! Българският производител COLLAGENA отново надмина и най-смелите ни очаквания. Запознайте се със Серума срещу мимически бръчки с ботокс ефект. Всичко за него ще намерите ТУК. 

 
Серумът е продукт от ново поколение, една безопасна алтернатива на ботокс процедурите, благодарение на активната си патентована съставка Gatuline Expression. Тя е натурална, клинично тествана и действа отпускащо на подкожните мускули. Има моментален и дълготраен ефект за изглаждане на мимическите бръчки. Можем да отбележим видима разлика дори само след ден употреба! А според клиничните тестове, само след 28 дни ежедневна употреба, мимическите бръчки видимо са значително намалени или изцяло заличени! Повече за действието на серума и как да се сдобиете с него, вижте ТУК.
 
Действието на патентованата съставка Gatuline Expression се допълва перфектно от действието на втората активна съставка в серума - патентованият български колаген. Той е гаранция за регенерация на кожата и стимулиране производството на нови колагенови фибри. Повишава на еластичността и добрия вид. Формула, която променя не само начина, по който изглеждаме, но и самочувствието ни! Вече не е нужно да се подлагаме на скъпи (и то прекалено), неприятни, а и често опасни процедури. Защото имаме ефективна и безопасна алтернатива с ботокс ефект. Без повече мимически бръчки! Вземи още сега иновацията, гордост за нашата козметика - Серумът срещу мимически бръчки COLLAGENA от ТУК.


Най-четени


Facebook


aswisepix