Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Артишокът - вълшебно средство за отслабване и детокс
31/10/2016


Едва ли вече има някой, който да не е чувал за вълшебните свойства на артишока за отслабване и детокс. Можем да открием редица хранителни режими които обещават сериозно сваляне на килограми, благодарение на артишока. Но истината е, че свойствата му за вталяване далеч не идват само от ниската му калоричност. А основно от състава му! Богат на фибри, магнезий и хром, минерал, витамин С, фолиева киселина, манган. Както и на ниацин, тиамин, рибофлавин, витамин А и калий. Артишокът е бил обект на множество тестове, които доказват ползата му както за здравето, така и за загубата на наднормено тегло. Особено ефективен е, когато е приеман под формата на чист екстракт - богат на елементите и лесно усвояем от организма. И за щастие на всеки, който иска да намали обиколките и да пречисти тялото, новият продукт от серията 2SLIM - 2SLIM ultimate е с основна активна съставка именно екстракт от Артишок. Нова, още по-усъвършенствана формула за здравословна загуба на тегло. Повече за продукта и действието му, вижте ТУК.

Но нека се върнем на вълшебните свойства на Артишока, които ни помагат да отслабнем. Той е едно от малкото растения, които подпомагат функцията на жлъчката, което автоматично води до подобряване на обмяната на веществата. При това Артишокът е естествен диуретик и "чистач" на отпадъците и токсините в организма ни. Подпомага работата на черния дроб и води до повишено изгаряне на мазнините. Особено ефективен е и при хора в "застой" в отслабването, които постигат нищожни резултати дори, когато са на режим. Екстрактът от артишок буквално "отпушва" свалянето на килограми. Защо и как, вижте ТУК.

А действието на екстракта от Артишок в 2SLIM ultimate се допълва и подсилва отлично от действието на екстрактите от Глухарче, Гръмотрън и Мента. Глухарчето е незаменимо със своите детоксикиращи свойства. Екстрактът от Гръмотрън има отличен ефект срещу наднорменото тегло, най-вече заради диуретичния си ефект. Премахва излишния апетит и има силна ефикасност срещу целулита и мастните натрупвания. А Ментата подобрява действието на жлъчния сок, който организмът използва, за да разгражда и усвоява мазнините. Също така активно се бори със стреса - един от основните фактори за затлъстяване. 

Избави се от натрупаните мазнини и токсини с 2SLIM ultimate. Перфектна натурална формула с екстракт от Артишок. Поръчай още сега от ТУК. Или вземи два броя на промоционална цена и с безплатна доставка от ТУК.


Най-четени


Facebook


aswisepix