Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Как по естествен път се подобрява мъжката сексуалност и физическа издръжливост?
17/05/2015


Физическата издръжливост, добрата сексуална функция и високото либидо са много важен аспект за щастието и усещането за пълноценност при мъжете. Оказват сериозно влияние и върху доброто здраве. Какво показва практиката, обаче? Според официалните данни около 30 процента от мъжете са имали поне веднъж „фал“ в секса. Според неофициалните, процентът е над 50. При някои от господата това се изразява в липса на ерекция, а при други в преждевременен финал. Има не малко медикаменти, които са създадени да подобрят потентността, да възстановят силите при физическо натоварване, да подпомогнат развитието на мускулатурата. Но вредните странични ефекти често правят невъзможна употребата им (може би и по-добре!). За щастие си имаме естествени решения за подсилване на сексуалното желание, възможности и издръжливост. И то със забележителен ефект!

Ще започнем от билката, известна като най-силният натурален афродизиак. Нейното име е Бабини зъби, повече за нея ТУК. Случайно или не, само тази, която расте в България, има свойствата на сексуален стимулатор. За разлика от индийските и китайските си събратя. Българският Tribulus Terrestris е богат на няколко активни компонента, които го правят много ефективен за подобряване на потентността, повишаване на либидото, стимулиране растежа на мускулите и дори лекуване на еректилна дисфункция. Това са стероидни сапонини, протодиосцин и протограцилин и фитостероли. Тази билка по естествен път подпомага производството на тестостерон при мъжете, затова е предпочитана не само от господа, които искат по-добра сексуална функция, но и от атлети, които търсят естествено и ефективно средство за повишаване растежа на мускулите. Тя също така удължава ерекцията, стимулира сексуалното желание, но и качеството на половия акт. Интересното е, че почти всички медикаменти за увеличаване на пениса съдържат tribulus terrestris, макар научните доказателства все още да не са категорични за действието й в тази насока. Има още един ефект, който не бива да пропускаме – Бабини зъби е отлично средство срещу холестероловите плаки! Ако искате да се радвате най-бързо и пълноценно на ефектът от Бабини зъби, трябва да я приемате под формата на екстракт (най-подходящата форма). Точно такъв е екстрактът от бабини на Life Nutriton, който ще откриете ТУК.

Продължаваме с една друга българска гордост и това е Мурсалският чай. Неговата ефективност е с изключително широк спектър, което му създава името „здравословното чудо“. Но заедно с това, тази билка е добре известна и с ползотворното си действие върху мъжката потентност. Това се дължи на високото съдържание на много ценни вещества, но в случая на калий – недостигът на този елемент често води до липса на ерекция. Мурсалският чай се използва успешно като имуностимулатор, при анемия, бронхит и кашлица, за подобряване функцията на панкреаса (при диабетици, например), за балансиране на кръвното и нервите, полезен е за костите, очите, действа диуретично детоксикиращо. Той също е най-добре да се приема като екстракт, защото само екстрактът съдържа над 90% от състава на билките. За разлика от горещата отвара, която извлича между 3 и 7 %. Можете да вземете Екстракт от Мурсалски чай ТУК.

Доказан ефект върху мъжката сила има и Магарешкият бодил. Макар известен предимно с противовъзпалителните си свойства, той също така подпомага ерекцията и е особено ефективен при възпаления на простатата.

Имаме чудесен и натурален български продукт, който съчетава екстракти от тези билки, плюс екстракт от жълт кантарион и гуарана. Това е Тонус Фортис и всичко за него ще видите ТУК. Той е създаден, за да зареди мъжа с енергия, да подобри потентността, либидото, концентрацията, да помогне да се справим със стреса и да бъдем ведри и жизнени. Изключително подходящ за господа, подложени на постоянно психическо и/или физическо напрежение.

Екстракт от бабини зъби за добра потентност, по-бърз растеж на мускулите, по-бързо възстановяване и за изчистване на холестеролните плаки.

Екстракт от Мурсалски чай за здраве, хармонично работещ организъм и биологична младост.

Екстракт от Магарешки бодил за полова мощ, издръжливост, но и за добро функциониране на простатата.

Екстракт от Жълта кантарион – източник на „слънчева енергия“. Балансира нервната система, незаменим при стресово ежедневие.

Екстракт от Гуарана – за енергия, ускорено изгаряне на мазнините, по-добра сексуална активност, по-голяма психическа и физическа издръжливост, силна памет и концентрация.

С Тонус Фортис винаги даваш най-доброто от себе си!

 

Изложени сме на тревоги, проблеми, динамични промени, отговорности. Дори да продължим на караме, без да спрем да „заредим“, в крайна сметка ще ни се наложи! Но винаги избирайте безопасните, натуралните и полезни начини! Точно такива ви предлагаме ние. С удивителен ефект. Опитайте и ще разберете сами.

Тонус Фортис можете да вземете от ТУК.

Екстракт от Бабини можете да вземете от ТУК.

Екстракт от Мурсалски чай можете да вземете от ТУК.


Най-четени


Facebook


aswisepix