Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Как да заличим бръчиците около устните и очите. Лесно и с бързи видими резултати!
09/10/2016


Знаете ли, че ние мигаме около 24000 пъти през деня и гримасничим почти постоянно? Лицето изразява почти всичките ни емоции. Мимическите ни мускули се съкращават, дърпайки  след себе си кожата, в която са вплетени. Не е за подценяване и фактът, че с годините еластичността намалява, губи се така ценния колаген, нарушават се структурата и свежия вид на кожата. Появяват се бръчици, гравитационната птоза (спадане) на меките тъкани, контурът на лицето се отпуска, тенът става неравен. Ето защо е важно да се грижим правилно за кожата си, за да я поддържаме стегната и гладка. Като в същото време, не бива да забравяме, че при различните части на лицето, тя има специфични физиологични нужди! За наша радост и улеснение, има разкошен Серум за около очи и устни, който покрива всички изисквания за изглаждане на бръчките около очите и устните. Той е на топ марката COLLAGENA и впечатлява с бързите видими резултати. Повече за него, ще намерите ТУК.

Серумът срещу бръчки около устните и очите COLLAGENA Rose Natural осигурява специална грижа за специфичните физиологични нужди на кожата около очите и устните. Изглажда съществуващите бръчици, предотвратява образуването на нови. Съдържа колаген, хиалуронова киселина, витамин С и розово масло. Подхранва, хидратира и подобрява еластичността. За младостта и красивия вид на кожата около устните и очите! Не пропускай възможността да се сдобиеш с този великолепен продукт. Можеш да го поръчаш 15% ОТСТЪПКА от ТУК.

Специалистите препоръчват козметика с колаген, защото знаят, колко важен е за правилната структура и без него просто няма как кожата ни да бъде красива. Но това, че козметиката ни съдържа колаген, съвсем не значи, че може да бъде усвоен от кожата и ще даде търсения ефект за изглаждане на бръчките и поддържане на младия вид. Повод за гордост е, че именно в България е патентован колаген, който доказано въздейства на молекулярно ниво на кожата. Клинично тестван и с доказани свойства, той активира обмяната на веществата на съединителната тъкан и стимулира образуването на нови колагенови фибри. Затова, ако искаме да сме сигурни, че ще се възползваме максимално от безценния колаген, правилният избор е козметиката на COLLAGENA. Марката има десетки награди и отличия, патенти и е международно призната. У нас става все по-предпочитана марка, заради уникалните формули и заради факта, че продуктите не съдържат опасни съставки като парабени, силикони, петролни деривати и т.н. Дори самата водеща Гала се довери на продуктите и остана много впечатлена. Вижте сами, какво казва тя във видеото по-долу.

Погрижи се за добрия вид на кожата около устните и очите с чудесния серум COOLAGENA Rose Natural. Поръчай с 15% ОТСТЪПКА само до 30.07.2018. Побързай, вземи от ТУК.

 


Най-четени


Facebook


aswisepix