Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Подсилване на детския имунитет преди сезона на настинки и грип
21/09/2018


Детският имунитет трябва да бъде подкрепян редовно, не само при вече настъпило заболяване. Това е особено важно за есенния сезон. Препоръчва се още през месеците Септември- Октомври да се стартира с подсилването на имунната система, за да бъдат избегнати сезонните вируси и грипове. Разбира се първа стъпка в грижите за предпазването на децата е тяхното правилно и разумно обмислено хранене. След това е добре да се заложи на допълващ продукт на билкова основа, който да съдържа черен бъз, известен като една от най-мощните билки срещу настинки и грип. Точно такъв е Здравко - най-добър приятел на детската имунна система. Повече за него, вижте ТУК.

Ако детето приеме от нея в рамките на първите часове от появата на симптомите се намалява и продължителността на грипа. Само че най- препоръчително е да не се чака до този момент, а да се започне с приема още при първите захладняващи дни. Черния бъз има отлични антиоксидантни свойства и голяма сила на полезно действие.В съчетание с витамин Ц и чудодейния Мурсалски чай, може да се изгради здрава защитна бариера и детския имунитет да остане непоклатим за месеци наред.

Имаме страхотно предложение под формата на вкусен и ароматен сироп „Здравко“, със съдържание на тези три полезни съставки, които могат значително да укрепят имунитета на малчуганите. Осигурете си спокойствие и запазете усмивката на детето си през есента и зимата, като подготвите организма му за нея по възможно най-щадящия, но ефективен и природен начин. Повече за действието на Здравко, ще намерите ТУК.

Сега имате шанса да вземете сиропа „Здравко“ на промоция с ПОДАРЪК екстракт от Мурсалски чай - за сигурно укрепване на организма и силата му да се бори с инфекциите. Поръчайте на специлана цена от ТУК

 


Най-четени


Facebook


aswisepix