Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Добра функция на простатата и мъжко самочувствие. Ето как да ги възстановим и поддържаме!
02/07/2017


Правилната функция на простатата е от ключово значение за здравето, половия живот, комфорта и увереността на всеки мъж. Вследствие на множество фактори, все по-често и все по-рано възникват възпалителни процеси (простатит). Ако не се заемем мерки навреме, последиците за мъжкото здраве могат да бъдат сериозни. Освен, че простатитът може да стане постоянен спътник, преминавайки в хронична форма, той може да предизвика усложнения: мъжко безплодие, рецидивиращ цистит, бъбречни проблеми, сексуална дисфункция и др. Хубавата новина е, че вече има български натурални продукти, които много могат да ни помогнат, както за възстановяване и поддържане правилната функция на простатата, така и за възстановяване и поддържане на половата ни мощ. Благодарение на това, че са събрали силата на българската природа, тези продукти са силно препоръчителни за всеки мъж. Това са Простатекс и Екстракт от Бабини зъби. Всичко за състава и действието им, ще намерите ТУК.

Нека разберем, защото комбинацията от Простатекс и Екстракт от Бабини зъби е толкова благотворна за мъжете. Както за правилната функция на простатата, така и за увереността ни в леглото. 

PROSTATEX (Простатекс) представлява комбинация екстракти от Ветрогон и Мурсалски чай. Благодарение на състава си, те имат укрепващо действие върху простатата, помагат при настъпили възпаления и инфекции, подобряват уринирането и половата функция. И имат цялостно здравословно действие върху организма. Ветрогонът е билка, която се използва при възпаление и хипертрофия на простатата. Премахва спазмите на гладката мускулатура, има пикочогонно действие. Използва се при затруднено уриниране, проблеми с бъбреците и пикочните пътища. Мурсалският чай в състава на PROSTATEX е билка, която си печели второ име "билката чудо на България", тя има цялостен благотворен ефект върху организма. За здравето на простатата е безценна заради противовъзпалителните си свойства и изразения диуретичен ефект. Богат на ценни елементи, екстрактът е истински еликсир за повече здраве и жизненост.

Билката Бабини зъби (Tribulus Terrestris) е билка, най-предпочитана от мъжете заради способността си по естествен път да стимулира производството на тестостерон. Действието й е научно доказано от десетки български и чуждестранни изследвания. „Iron man magazine“пише: „Може би един от най-добрите естествени стимулатори на тестостерон е билката Бабини зъби, която расте в България...“ Говорителят на Американската диетична асоциация Джим Уайт казва пред „Мen s fitness“: „Билката Бабини зъби е доказан помощник на мъжете, страдащи от полова дисфункция.“  Също така пречиства кръвта от опасните холестеролни плаки. Но специфичното е, че само Бабини зъби, която вирее в България, има всичките тези свойства. Затова именно нашето биле е на особена почит, както в България, така и по света. И за наша радост с чистия Екстракт от българската Бабини зъби на Life&nature можем много бързо да се възползваме от действието й.

И двата продукта са натурални, с много високо качество и ефективност!

Погрижи се за себе си и за своята увереност на мъж с Простатекс и Екстракт от Бабини зъби. На ТОП цена! Вземи си комплект още сега от ТУК. 

 

Простатекс и Екстракт от Бабини зъби на ТОП цена 29 лв. за двата продукта

КУПИ ТУК

 

 

 

 


Най-четени


Facebook


aswisepix