Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Правилно почистване на лицето - най-важната стъпка за перфектна кожа!
09/03/2018


Когато избирате с какво да почиствате кожата си, задължително трябва да заложите на продукти с високо и доказано качество, както и да са възможно най-изчистен от излишни съставки като силикони, оцветители и парфюми, каквато е натуралната козметика.

Качествените натурални продукти за грижа за кожата, избрани да пасват на вашия специфичен тип кожа и евентуални проблеми с нея (сухота, смесена кожа, мазна до мазна и акнеична кожа), могат да защитят кожата на лицето от вредните външни влияния като вредни слънчеви UV лъчи,прекалено горещ или студен климат, както и замърсен въздух или да въздействат на вътрешните процеси на кожата, като намаляването на секреция на себум, намаляване лъщенето в определени зони на лицето, свиване на разширени пори.

Натуралните измивни продукти с натурален измивен агент, могат значително да успокоят раздразнената кожа, да възвърнат свежото и здравословното й състояние и да предотвратят развитието на кожни заболявания, защото всеки почистващ продукт с марка COLLAGENA е със специализирана формула за нуждите на различните типове кожа. Разгледайте ги ТУК.

Кое е най-важното, след като сме избрали натурален продукт за почистване на кожата на лицето? Цялостното почистване е първата и най-съществена стъпка, която трябва задължително да се състои два пъти на ден – сутрин и вечер. При почистването се отстраняват всякакви замърсявания като – прах, пот, грим, себум, като по този начин кожата може да диша и е готова за нанасяне на козметични продукти и тяхната по-добра абсорбация.

Продукти за почистване на лицето

  • Измивните пяни задължително трябва да се изплакнат обилно с хладка вода, след като е нанесено нужното количество и е втрито с нежни и масажни движения в кожата. Ако имате чувствителна кожа, избягвайте използването на гореща вода, защото може да предизвикате раздразнения.
  • Мицеларната вода представлява удобна комбинация от продукт за тонизиране, почистване и премахване на грима от очите. Нанася се нежно с минаване на напоен памучен тампон – по цялото лице, а в зоната около очите нежно и внимателно.

 

Трябва да сте наясно, че лицето ви няма как да се почисти добре само с вода. Задължително трябва да използвате измиващо вещество, което разтваря мръсотия и мазнина и нежно ги отстранява от кожата ви.

В никакъв случай не трябва да миете лицето си със сапун, защото това може да увреди естествените бариери на кожата. Трябва да използвате само продукти, които не променят pH от естественото и леко кисело състояние на кожата. Такива продукти са натуралните почистващи продукти на COLLAGENA с pH 5.5, които по никакъв начин няма да намалят способността на кожата да се бори сама с бактериите. Повече за тях, ще намерите ТУК. 

Изберете ръчно създаден почистващ продукт, който:

  • Е нежен и щадящ към кожата ви и няма да я изсуши 
  • Е създаден за специфичните ви нужди – мазна кожа, мазна и акнеична кожа, суха кожа; 
  • Е подложен на редица проучвания и е идеално съвместим с всеки тип кожа и дори с най-чувствителната кожа 
 
Разгледайте отличните продукти за почистване на лицето COLLAGENA Handmade ТУК.


Най-четени


Facebook


aswisepix