Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Пречистване на белия дроб от катрани и токсини
06/04/2017


Белият дроб е един от най-активните и важни органи в човешкото тяло. Колко време можем да издържим, без да си поемем въздух? Ето защо е добре да се грижим максимално за правилната му функция. Препоръчително за всеки пушач (и активен, и пасивен), както и всеки, който живее в среда със замърсен въздух, да прави периодично пречистване на белия дроб. Съществуват различни методи - специален режим на хранене, дихателни упражнения, повече разходки на чист въздух, смяна на средата, спиране на вредните навици и т.н. Но може би като най-лесно, а и много ефикасно, се явява пречистването с билки. Има три чудесни билки, които помагат да изчистим белия дроб от катран и токсини - Широколист Живовляк, Мента и Салвия. И можем още сега максимално да се възползваме от действието им, благодарение на уникалния натурален български продукт Пулмол (Pulmole). Той съдържа екстракти от тези три растения и е чудесно средство за пречистване на белия дроб. Обогатен е и с така ценния витамин В12. Повече за него и действието му, ще намерите ТУК.


Когато приемаме билка под формата на екстракт, тя най-бързо и пълноценно се  усвоява от организма. Именно в това се крие тайната на ефективността на Пулмол. Чистите екстракти, в точното съотношение, действат ефективно за пречистване на катраните и токсините. Втечняват бронхиалния секрет и улесняват отхрачването. Имат противовъзпалително и облекчаващо действие. Имат и много благоприятно влияние върху лигавицата на горните дихателни пътища. Продуктът е особено полезен и при упорити кашлици. Препоръчва се при активно и пасивно пушене, ако живеем в замърсена среда, ако скоро сме спрели цигарите. Както и за профилактика или ако сме в период на отказване на цигарите. Употребата на Пулмол е съвсем лесна - приема се два пъти на ден, по 15 мл. преди храната, ако вече има настъпили проблеми. За профилактика е достатъчен само един прием на ден от 15 мл. Можете още сега да се възползвате от продукта, като поръчате 2 броя на специална цена и с безплатна доставка от ТУК. 

Екстрактът от Широколист Живовляк в Пулмол (Pulmole) съдържа дъбилни вещества, които действат отхрачващо и противомикробно. Билката се използва успешно при  бронхит и и други възпаления на дихателните пътища. Има отлично действие при всички видове кашлица. Билката е добре известна и с благотворното си влияние и при храносмилателни разстройства като гастрит. Екстрактът от Мента е добре известен е с антисептичното си и болкоуспокояващо действие. А Екстрактът от Салвия е естествен дезинфектант и действа успешно при белодробни възпаления. Има болкоуспокояващи и укрепващи имунната система свойства. Можете още сега да се възползвате от действието на Пулмол, като поръчате ПРОМО комплект от ТУК.

Избирайки Пулмол (Pulmole), можем да сме сигурни, че избираме много ефективно натурално средство за пречистване на белия дроб. Можете още сега да се погрижите за доброто състояние на дихателната система, както и цялостно да укрепите организма. Като поръчате този чудесен билков продукт! 

Пречистете белия дроб от опасните катрани и токсини, дишайте по-свободно и пълноценно! Вземете 2 броя Пулмол на супер цена и с безплатна доставка от ТУК. 

Всички оферти с Пулмол можете да видите ТУК.

 

 

 

 


Най-четени


Facebook


aswisepix