Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Стопяване на подкожните мазнини и целулита! Лесен и ефективен метод
16/08/2017


Всяка дама иска да се отличава с гладка кожа на бедрата и дупето, но истината е, че над 80% от жените страдат от целулит. В желанието ни да изглеждаме добре и съблазнителни по бельо и бански, сме готови на продължителни и скъпи процедури, болезнени и отнемащи време домашни терапии, специални упражнения и т.н. В това, разбира се, няма нищо лошо, но питали ли сте се, защо ефектът от тях (ако изобщо го постигнем) е толкова кратък? Защото повечето от нас не знаят, че целулитът не е само локален проблем! Затова, ако държим на най-бързи и трайни резултати, трябва да вземем мерки "отвътре". За целта горещо се препоръчва натуралния български продукт 2SLIM Anticellulite. Отличен продукт, който се грижи, както за премахването на целулита, така и за причините за появата му. Отвътре! Заедно с това има чудесно действие върху общия тонус на организма и правилната функция на черния дроб. Повече за приема и действието му, ще намерите ТУК.

Целулитът се появява в резултат на настъпващи смущения в ензимните системи, ендокринни нарушения, локален недостиг на кислород и патологични окислителни процеси. Много важен фактор е въздействието на свободните радикали и съпътстващите ги процеси, изразяващи се в натрупване на определени аниони, които предизвикват дегенерация на хиалуроновата киселина и колагена, увреждане на клетките чрез пероксидация и нарушаване на пропускливостта на клетъчните мембрани. Промяната в трансмембранния транспорт води до задържане не само на течности, но и на активни метаболитни продукти. В резултат на тези промени, вътретъканното налягане нараства, развива се хипоксия (липса на кислород), а механичният натиск в посока навън към епидермиса деформира кожната повърхност и я прави неравна – с подутини и хлътвания. Това е известната на всички ни портокалова кожа.

2SLIM Anticellulite е изключителен съюзник в борбата с целулита. Екстрактът от Полски хвощ действа детоксикиращо и подпомага регенерирането на клетките. Екстрактът от Гръмотрън пряко влияе на целулита заради силния си диуретичен ефект, благодарение на който се изхвърлят токсините и излишните течности. Жълтият кантарион освен като отлично средство за балансиране на нервната система, е известен и със силните си антибактериални свойства. Но по-важното в случая е, че хармонизира процесите в човешкия организъм. Стигаме и до прелата в короната – Хаберлея, позната отще като Безсмъртниче и Орфеево цвете. Едно от най-мистичните растения в света! С най-мощни антиоксидантни свойства, записана в преданията като „изворът на красота и младост“. Тя подпомага укрепването на клетъчната мембрана и стимулира пропускливостта й. Но има и още първостепенни действия – подпомага функцията на черния дроб и щитовидната жлеза – главните отговорници за правилната обмяна на веществата и хормоналния баланс! Затова горещо се препоръчва, ако искате да се справите ефективно с целулита  подкожните мазнини, да изберете 2SLIM Antisellulite. А сега и в специална промоционална програма с Термо гел за отслабване на топ марката COLLAGENA, който има отлично действие за изгаряне на подкожните мазнини. И то точно там, където желаем! Повече за програмата, вижте ТУК.

Благодарение на Програмата срещу целулит и подкожни мазнини, портокаловата кожа се изглажда, кожата се стяга, оформя се красив силует. Програмата включва 2 броя 2SLIM Anticellulite и 1 брой Термо гел за отслабване. На супер цена 51 лв. за трите продукта + безплатна доставка. Промоцията е активна до 30.09.2017.

За гладко и стегнато тяло, без целулит и подкожни мазнини! Вземи специалната програма, с български продукти, с доказана ефективност! Не се колебай, поръчай още сега от ТУК.


Програма срещу целулит и подкожни мазнини

Промо цена: 51 лв. + безплатна доставка

КУПИ ТУК


Най-четени


Facebook


aswisepix