Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Прочистване на черния дроб. Лесно и ефективно!
18/07/2017


Черният дроб е органът, който се грижи за обработването на всички вредни вещества, попаднали в организма ни. Алкохол, вредна храна, цигари - ежедневно товарим черния дроб, в резултат на което функцията му се нарушава, като последствията могат да са доста сериозни. Прочистването на черния дроб е едно от най-полезните неща, които можем да направим за себе си! Има много методи за целта, но като един от най-лесните и ефикасните се отличава прочистването с билки и растения. Хубавата новина е, че за улеснение на всеки, който иска да прочисти черния дроб и да подпомогне правилната му функция, български специалисти разработиха Хепатекс (Hepatex) - комбинация екстракти от едни от най-добрите растения за прочистване на черния дроб - Бял трън (Магарешки бодил) и Артишок. За максимална полезност, Хепатекс е обогатен и с витамин В12. Всичко за този уникален български продукт, можете да видите ТУК.

Хепатекс (Hepatex) е много полезен, както при вече настъпили проблеми (висок холестерол, затлъстяване, хепатит, цироза и др.), така и за периодично прочистване на черния дроб. Благодарение на съставките, продуктът подобрява функцията на черния дроб и жлъчката, съдейства за нормализирането на нивата на чернодробните ензими. Подобрява функцията на стомашно-чревния тракт, подобрява метаболизма, съдейства за регулиране  на кръвната захар. Можете още сега да се възползвате от безценното действие на продукта! Като поръчате ТУК със специален ПОДАРЪК Екстракт от чудодейния корен на Глухарче.

Удивителното действие на Хепатекс се дължи на висококачествените, чисти екстракти от Бял трън и Артишок. Артишокът безценен за черния дроб заради съдържанието на цинарин - мощен антиоксидант, подобряващ детоксикиращите функции на черния дроб и на отделителната система. Подпомага естествената детоксикираща дейност на организма. Благоприятно повлиява храносмилателните процеси и функциите на стомашно-чревния тракт. Има действие за повишаване изгарянето на мазнините. Магарешкият бодил (Бял трън) от години се използва при всякакви патологии на черния дроб. Действа отлично за пречистване и регенериране на органа. Подпомага организма в борбата с чернодробните, бъбречнокаменните и жлъчните заболявания. Положителният си ефект дължи на активното вещество силимарин, влизащо в състава му. То повлиява благоприятно на жлъчната и бъбречната дейност, и освен това регулира кръвната захар. 

Чист черен дроб, чиста кръв, по-здрав и силен организъм! Поръчай Хепатекс сега с уникален ПОДАРЪК за чист и силен организъм - Екстракт от корен на Глухарче. Поръчай комплекта от ТУК.


Най-четени


Facebook


aswisepix