Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Майки, знаете ли с какво всъщност мажете децата си?!
24/07/2015


Всички сме гледали по телевизията ласкави реклами на детски козметични продукти, които ни обещават, че ще осигурят гладка и мека кожа на детето. Всичко е толкова прекрасно, че майките (особено младите) дори за секунда не се съмняват, че именно тази известна, скъпа или по-нисък клас, но пък масова, марка е най-доброто за детенцето й. Дали е така, обаче?

Когато научите разликата между така наречената „козметика за деца“, която масово е заляла пазара и био (чистата) козметиката за деца, ще разберете защо био не е някаква си там думичка за повече съзвучие. Скъпи майки,поемете дъх, защото предстои да видите с какво всъщност мажете децата, избирайки неорганична козметика... на всичкото отгоре често срещу безумно високи цени! Ето само малка част от огромния букет химически отрови.

50% от от съставките на мазилата се поемат навътре от организма!!!

Минерални масла и восъци – хидровъглероди на петролна основа.Извличат се от остатъците след дестилация на нефта, например за бензин или от въглища. Не съществуват в природата, но в 80 % от козметичните продукти да. В продукти за деца – също!

Бензен – мощна отрова, основен замърсител на въздуха и основна съставка в повечето дезинфектиращи продукти.

Гликоли – употребата им е просто скандална, защото са канцерогенни и предизвикват мутации. Все пак, ще ги откриете в огромна част от козметичните продукти, включително и в бебешката козметика

Полисотрбат 80 – има „невероятната“ способност да увеличава пропускливостта на клетката и да я уврежда.

Синтетичен алкохол – силно токсичен и силно присъстваш в лосионите и кремовете.

Парабени (от Е 214 до 219) – любимите на повечето производители, защото са отлични консерванти. Но заедно с това са токсични, канцерогенни, а според последните данни и нарушават хормоналния баланс.

Фосфорна киселина – основна причина за прехода на кожата от „нормална и здрава“ към „раздразнителна и чувствителна“.

Карбомер – използва се широко като сгъстител и е силно изразен алерген и дразнител.

Триетаноламин – ще го откриете в бебешките лосиони и кремове. Защо е там? След като дразни кожата и очите и причинява дерматит?

Защо са там? Защо тези опасни съставки са в козметиката, която трябва да е най-чиста, най-безопасна, най-грижовна? Защото, мили родители, така е по-лесно и евтино (за производителя, обаче!) Заедно с вредните за кожата действия, те също така са чудесни консерванти, сгъстители, оцветители, аромати. Какво повече може да иска една индустрия?

Но светлина в тунела има, благодарение на БИО козметиката. И по-конкретно на тази, която е 100% БИО, каквато е гамата на BIO G, можете да я видите ТУК. Защото всичките опасни съставки, които изброихме, са просто по-изгодни (не за децата) заместители на абсолютно натурални масла и екстракти. Които не само защитават по-добре кожата на бебето, но и подпомагат нейнатаестествена защитна сила. Как ще разпознаете тези продукти? Просто четете опаковките! Дори да видите „натурално“, „био“, „естествен произход“, просто четете! И видите ли „нефтена“ добавка, Е-та и всякакви синтетични химии, бъдете сигурни, че това не е за вашето дете. Неговата нежничка и деликатна кожа не е готова да се сблъска с тези съставки. Дори да не го видите веднага, времето ще го покаже. Все повече деца страдат от все повече алергии, дерматити, раздразнения, обриви и т.н. Защо ли?

Склонни сме да внимаваме с какво храним децата си, каква вода им даваме, да пропътуваме километри за разходка на чист въздух, за да са здрави. Но защо тогава често пренебрегваме с какво мажем (храним!) кожата им? Техният най-голям орган на тялото! За щастие все повече родители осъзнават, че най-доброто за децата е истински чистата козметика. Бъдете от тях! Проявете мъдростта да избирате 100% БИО. Веднъж направили този избор сами ще разберете защо е най-правилен. А ние ви препоръчваме българската, 100% БИО козметика за бебета, която е не само абсолютно натурална, но е и една от трите марки в целия свят, която съчетава натуралните съставки със възхитителната сребърна вода. Вижте повече ТУК.

Ще кажете, че в статията има и реклама. И ще сте прави! Но това не омаловажава истината за бебешката и детска козметика, пълна с опасни химии! Не я прави по-малко опасна. Не бива да ви спира да избирате най-доброто за дечицата. А най-доброто е създадено преди хиляди, хиляди години от Природата. Същата, която е създала всеки живот и която най-добре знае от какво има нужда той. И само наурални природни съставки има в истински чистата козметика за бебета и деца BIO G. Нека не говорим повече. Просто опитайте и сами ще видите разликата, когато всичко е натурално и 100% БИО. Цялата гама на BIO G ще намерите ТУК. 


Най-четени


Facebook


aswisepix