Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Феноменът сребърна вода. И как помага на бебетата и децата.
25/05/2015


Може би сте чували за силните антибактериални свойства на сребърната вода, но може би нямате представа колко мащабни всъщност са те! Среброто унищожава над 650 болестотворни гъбички, бактерии и плесени (антибиотиците 5-7). Дори изследователите един след друг заявяват, че всяка бактерия, която те са подложили на експерименти, не е устояла на силата на среброто. При това сребърната вода не е токсична и опасна. Подходяща е дори за бебенца! Съвсем логично е родителите да се насочат към бебешка и детска козметика, която съдържа сребърна вода. Все пак кожата е най-големият орган в човешкото тяло! А сега идват и доста интересни новини. В света съществуват само 3 фирми, които произвеждат бебшка и детска козметика със сребърна вода и САМО натурални съставки. И, познайте, една от тях е българска! С гордост и удоволствие ви представяме гамата от 100% БИО продукти със сребърна вода за нашите малки сладурчета. Вижте я ТУК.

Все пак, ако за първи път разбирате какъв дар е сребърната вода, нека ви разкажем още. Сребърната вода се използва успешно за превенция и лечение на множество заболявания. Подсилва имунната система и подпомага регенерацията на тъканите. Има супер силно изразени антибактериални, антимикробни, антивирусни и антигъбични свойства. Например бактериите на дифтерията загиват под въздействието на среброто след 3 дни, а стафилококите загиват под въздействие на среброто след 2 дни. В момента съществуват десетки доказателства, че сребърната вода унищожава болестотворните носители, има силни дезинфектантни и лечебни свойства.

BIO G със серията си Argentum прави революция в бебешката и детска козметика. Всичко започва с обичат към децата. Отговорни родители са ужасени, разбирайки колко вредни химически съставки има в продуктите, с които мажат и къпят децата си. И зпочват да търсят алтернатива. Но намират много повече от това – намират решението в днешния токсичен свят да предпазим кожата на най-малките от синтетичните съставки, които всъщност разрушават естествените й защитни сили. BIO G продуктите съчетават антибактериалните, противомикробни, дезинфекциращи и противовъзпалителни свойства на сребърната вода със 100% БИО масла и екстракти от билките с най-доказани лечебни свойства.

Замисляли ли сте се, защо все повече дечица страдат от проблеми с кожата? Защото, скъпи родители, без дори да подозираме, ние редовно мажем нежната им кожа с опасни химични съставки. Но това може да се промени! Просто изберете истински чиста и сигурна защита за бебетата и децата. Само натурални съставки, съчетани със сребърна вода - това е 100% БИО козметиката за бебенца и деца на BIO G. Опитайте веднъж и бързо ще разберете разликата, когато козметиката за дечицата ни е истински чиста! Цялата гама на BIO G ще откриете ТУК.

 

                                                                       

Билков спрей против комари                 Слънцезащитно мляко SPF 50                     

       Виж повече ТУК                                            Виж повече ТУК                                        

 

                                       

Шампоан за коса и тяло                                 Нежно мляко за тяло

     Виж повече ТУК                                             Виж повече ТУК

 

                                        

 Препарат за бебешки съдове                              Течен сапун 

         Виж повече ТУК                                          Виж повече ТУК

 

                                                                          

Крем против подсичане                                        Крем за лице                                    

      Виж повече ТУК                                             Виж повече ТУК                                          

 

 

                               

ПРОМО Комплект Лятна грижа                          ПРОМО Комплект цялостна грижа

          Виж повече ТУК                                                           Виж повече ТУК     

 

                                    

ПРОМО комплект с подарък                                          ПРОМО комплект с подарък

Виж повече ТУК                                                               Виж повече ТУК                                                         

 

 


Най-четени


Facebook


aswisepix