Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Уникално средство срещу мимическите бръчки. Лесно и с отлични резултати!
26/10/2017


Вземете сега един от най-предпочитаните и търсени продукти за красива кожа!

Серумът срещу мимически бръчки COLLAGENA Naturalis, изпъкна като един от най-предпочитаните от водещата Гала, която първа се похвали от бързия му ефект. Повече, вижте ТУК.

Неговата грижа против стареене е прецизно подбрана, според деликатните нужди на всяка жена. Съставките му проникват изключително дълбоко в кожата, на ниво дерма и благодарение на патентования колаген COLLAGENA, клетките се регенерират с всеки изминал ден.

Вече не е нужно да се подлагате на мъчителни и дълги интервенции, които костват време и много пари.

Революционна формула от най-висок клас, която има доказан и мигновен ефект, оформя контура на лицето, стяга кожата и елиминира мимическите бръчки. Повече за действието, вижте ТУК.

Активната патентована съставка Gatuline Expression действа директно срещу мимическите бръчки, по един съвсем съвременен начин, без болка и дискомфорт. Възстановяването на клетъчната структура, създава по-добра еластичност и визия.

Серумът срещу мимически бръчки COLLAGENA Naturalis, изпълва и заздравява кожата, като подобрява цялостния ѝ вид. Активира се метаболизма на съединителната тъкан, вследствие на което се стимулира естествената красота, която вече е напълно възможна в домашни условия.

Опитайте и Вие продукта, без който водещата Гала не излиза от дома си. Спазвайте стриктните съвети за нанасяне и се радвайте на заслужените резултати, които ще видите в огледалото, още след първия ден на употреба.Марката COLLAGENA предлага българско производство на Световно ниво.

Подарете си грижа, която ще покрие всичките ви представи за най-висок клас козметика:

  • Изглаждане на кожата
  • Повдигане
  • Елиминиране на бръчките и превенция срещу повторната им проява
  • Естествени и градивни елементи на действие
  • Освежаване и видимо подмладяване


Сега Серумът срещу мимически бръчки е и с разкошен ПОДАРЪК за увеличаване обема на устните, без скъпи филъри - Lips Booster Гланц за устни . Можете да поръчате още сега от ТУК.

 

Серум срещу мимически бръчки с ПОДАРЪК Гланц за увеличаване обема на устните

серум срещу мимически бръчки

КУПИ ТУК


Най-четени


Facebook


aswisepix