Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Уголемяване на устните в домашни условия. С отлични резултати!
29/05/2018


Знаете ли, че вече съществува продукт, който наистина има свойството дълготрайно да уголемява и уплътнява устните?
 
Без болезнени игли и скъпи процедури, само с ежедневно нанасяне, можете да постигнете естествен и наистина красив вид на устните си. Lips Booster Гланц COLLAGENA Instant Beauty е продукт от ново поколение, който овлажнява устните, увеличава тяхната плътност и обем, като едновременно с това ги защитава от атмосферните влияния. Повече за него, вижте ТУК.
 
Край на филърите и напукванията. Сега можете да имате най-съблазнителната визия, за която сте мечтали. Благодарение на патентованата съставка Linefill™, която е доказано силен липофилър. По естествен път обемът и плътността на устните се увеличава. 
 
Като бонус към всичко това, действието се ускорява многократно, благодарение на съдържащите се масла от бадем, жожоба, авокадо, невен, шеа, както и рициново, кокосово и ленено масло. Устните възвръщат своята еластичност, изглаждат се и придобиват чувствен вид, който няма как да остане незабелязан. Добавката от витамин Е, Липозомите с хидратиращ комплекс и силно действащият колаген на COLLAGENA, ще Ви дарят с кашмирена мекота и устни, подготвени за горещото лято.
 
Получавате висококачествена грижа на повече от достъпна цена, без да обикаляте клиниките по дерматология и без абсолютно никакъв риск за Вашето здраве.
 
Подарете си най-новият и модерен продукт за дамската Ви чанта! Бъдете звезда и привлечете всички погледи към себе си!
 
Поръчайте още сега от ТУК!
Или вземете в комплект с Крем за увеличаване на устните + ПОДАРЪК от ТУК.


Най-четени


Facebook


aswisepix