Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Увеличаване обема на устните без скъпи процедури! Ето как...
30/04/2018


Избегнете болезненото инжентиране на хиалурон в устните и увеличете обема им по естествен начин, без болка и дискомфорт.

Най-иновативния продукт в семейството на COLLAGENA, вече е факт, който ще промени живота на стотици жени, спестявайки им една от най- често прилаганите интервенции и възвръщайки самочувствието им на съвсем достъпна цена.

Lips Booster крем COLLAGENA Instant Beauty е създаден специално за специфичните нужди на кожата на устните, която има необходимост от повече хидратация в дълбочина и възстановяване на плътността.

Благодарение на патентованата съставка Linefill™, която се извлича от сусамови семена, продукта увеличава значително обема и визията на устните. Без да създава познатото и неприятно усещане за намалена чувствителност и без никакъв риск от алергии и раздразнения.

Маслото от гроздови семки и маслото от авокадо, придават еластичност и младост, които правят устните чувствени и сочни. Хиалуроновата киселина в състава, се грижи за влагата и както знаем е жизненоважен компонент за кожата и нейната регенерация.

Липозомите с хидратиращ комплекс са съвършения завършек на тази бързодействаща формула, която хидратира за часове напред и прави устните Ви меки, гладки и изкусителни. Научете повече ТУК.

Подарете си визия на истинска звезда по един абсолютно нов и здравословен начин.

Поръчайте още на мига своят Lips Booster крем COLLAGENA Instant Beauty и станете притежателка на атрактивните устни, за които отдавна мечтаете.


Най-четени


Facebook


aswisepix