Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Възвръщане на цвета на побелелите коси. Darkenyl™ - иновация в европейската козметика
25/07/2019


Защо косата побелява?

За цвета на косата ни отговоря пигментът меланин. Той се произвежда от специални клетки-меланоцити. Когато в растящата коса престава да постъпва меланин, тя губи цвета си. Това се случва, когато мелатоцитите започват да синтезират все по-малко меланин или синтеза на меланина в меланоцитите намалява с възрастта.

Процесът на прекъсване на производството на пигмент може да е свързан с много фактори: генетични, остаряване, болести, тютюнопушене, липса на витамин В12, дори стрес.

Добрата новина е, че този процес вече е обратим благодарение на иновативната съставка Darkenyl™!

Има ли продукт в България със съставката Darkenyl™? За щастие вече ДА. Неговото име е REcolor EXPERT на топ марката COLLAGENA. Можете да го намерите ТУК.

 

Какво е Darkenyl™?

Darkenyl ™ е изключителна иновация за възстановяване на пигментацията на косата. Той комбинира таксифолинов глюкозид, стабилизиран антиоксидант, действащ като стимулатор на пролиферацията и поддържането на стволови клетки и N-ацетил-тирозин, прекурсор в пътя на синтеза на меланин.

Благодарение на революционната съставка Darkenyl™, клетките се стимулират да продължат производството на пигмент, като по този начин не само забавя побеляването на косата, а възвръща естествения цвят на вече побелялата коса с до 56% за до 4 месеца!

Как действа Darkenyl ™?

  • Стимулира клетките да продължат производството на пигмент
  • Увеличава меланогенезата (биохимичен процес, при който безцветната аминокиселина тирозин се превръща в неразтворим цветен полимер меланин)
  • Намалява ROS (реактивни кислородни видове, които са отговорни за тъканни увреди) уврежданията върху меланоцитите чрез активиране на антиоксидантна защита
  • Стимулира възстановяването на естествената пигментация на косата.

Къде се използва Darkenyl ™?

Изключителната съставка намира приложение в лосиони за коса, естествени репигментиращи маски и шампоани, спрейове срещу побеляване на косата. Използва се и в продукти за бради.

Процесът на побеляване на косата, който до сега се е смятал за необратим, вече не е такъв. Благодарение на Darkenyl ™ можем да запазим младостта и красотата на естествената си коса!

Първият продукт в България със съдържание на революционната съставка  Darkenyl™ е REcolor EXPERT на топ марката COLLAGENA. Всичко за него, ще намерите ТУК.


Най-четени


Facebook


aswisepix