Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Pulmole (Пулмол) в борба с психогенен задух и летните жеги.
17/07/2017


Всеки може да се задъха гонейки автобус и изкачвайки стълбите в блока. "Нормално" е с възрастта да се задъхваме и по време на джогинг, но... всъщност не съвсем!
 
Ако започнем да се задъхваме все по-често и без причина, не бива да виним възрастта. Психогенният задух, въздухът в градска среда и летните жеги са по-вероятните причини!
 
Какво е важно да знаем за Психогенният задух?
Причините за възникването му може да са много, но всички те водят до недостиг на кислород в организма, в резултат на което мозъкът подава сигнал и дишането се ускорява, като този процес не се поддава на контрола на съзнанието. Това неминуемо води до емоционално пренапрежение или леки пристъпи на паника.
 
Съвет от BioLine.bg: Пийте по 3 пъти дневно по 10ml Pulmole (Пулмол)!
 
Какво съдържа Pulmole (Пулмол)?
 
Екстракт от Широколист Живовляк  (Plantago major L.) Растението съдържа слузни и дъбилни вещества, които действат отхрачващо и противомикробно. Има благотворно лигавицата на горните дихателни пътища.
Екстракт от Мента. Билката се използва при профилактика и лечение на горните дихателните пътища. Добре известна е с антисептичното си и болкоуспокояващо действие. Полезна е за стомаха и храносмилането. Както и за успокояване на нервната система.
Екстракт от Салвия (Lamiaceae). Тя е естествен дезинфектант и действа успешно при белодробни възпаления. Действа болкоуспокояващо, укрепва имунната система. Известна е и със свойствата си за понижаване на артериалното налягане.
Витаминен комплекс В6 и В12
 
Как действа Pulmole (Пулмол)?
  • Съдейства за пречистването на белите дробове от катрани и токсини
  • Втечнява бронхиалния секрет и улеснява отхрачването
  • Има успокояващо и противовъзпалително действие
  • Много полезен срещу упорита кашлица, включително "тютюнджийска кашлица"
  • Има благотворно влияние върху лигавицата на горните дихателни пътища
  • Изключително се препоръчва при пушачи и хора, които живеят в среда със замърсен въздух
  • Продуктът е много полезен и в период на отказване на цигарите
 
Важно: Pulmole (Пулмол) е натурална хранителна добавка изцяло на билкова основа без ГМО и Глутен. Pulmole (Пулмол) не е лекарствен продукт и не може да се ползва като заместител на такъв. Преди употреба прочетете внимателно опаковката!

 


Най-четени


Facebook


aswisepix