Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Защо маслото от жожоба е безценно за кожата
02/08/2018


Жожобата е многогодишен храст, който се отглежда предимно с търговска цел.

Това древно растение се използва най- вече за производството на масло, заради безценните му ползи в козметиката.

Съдържанието му е богато на витамини, йод, цинк и хром, които са изключително полезни за кожата.

Маслото от Жожоба е Божествен еликсир, който има свойствата да овлажнява в дълбочина, да подпомага образуването на нови клетки и да успокоява кожата с противовъзпалителният си ефект.

Освен това може да бъде използвано, като средство за контрол на акнето.  Това е така, защото работи, като разтваря комедоната в дълбочина и предотвратява самото запушване.

Антибактериалните му качества, блокират до голяма степен растежа на бактериите и така осигуряват чисто и свежо лице, без да се налага използването на вредни продукти, съдържащи химикали.

Маслото от Жожоба е истински дар от природата, който присъства в почти всяка висококачествена козметика, която има безопасен и натурален състав.

Клетките се подмладяват, а кожата засиява, ставайки нежна и приятна на допир. Какво повече можем да си пожелаем от едно масло, когато Жожобата е събрала всичко най- полезно в себе си.

За кожа, като меко кадифе и по- близо до природата, изберете естествената грижа и се поглезете с това чудесно растение.

Бъдете сигурни, че резултатите няма да закъснеят, а Вие ще бъдете повече от удовлетворени!

Нека това бъде Вашата малка тайна за големи резултати!

 


Най-четени


Facebook


aswisepix