Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
Калматрикс (Calmatrix) - Калций, Магнезий, Цинк, 30 таблетки

Калматрикс (Calmatrix) - Калций, Магнезий, Цинк, 30 таблетки

Цена 10.80 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: VITAGOLD


Повече за продукта

Калматрикс е специално разработена хранителна добавка, която съдържа комбинация от Калций, Магнезий, Цинк, Витамин Д3 и Витамин B6 в оптимални концентрации. Благодарение на новата си матрична формула от витамини и минерали, Калматрикс има благоприятно въздействие върху редица органи и системи, като: коса, кожа, нокти, кости, зъби. Съдейства при работата на нервите и сърдечния мускул. Съдейства за повишаване на имунитета. Подходящ за употреба е при усилени физически натоварвания.

Какво да знаем за съставките

Калций. Допринася за устойчивостта на костите и зъбите, провеждането на нервните импулси, активиране на някои ензими, кръвосъсирване, мускулна контракция, транспорт на йони през клетъчни мембрани, регулиране на сърдечната дейност и др. Оптималното количество калций в комбинация с витамин D3 съдействат за нормална костна плътност.

Магнезий. Също е един от най-разпространените елементи в организма. Той се среща във всички клетки, като допринася за нормална фукция на мускулите и нервната система. Освен това, приемът на магнезий съдейства за намаляване на стреса и тревожността и влияе благоприятно върху качеството на съня.

Цинк. От първостепенно значение за добра функция на имунната система. Действа благоприятно върху пълноценното усвояване на витамините и минералите. 

Витамин Д. Подкрепя усвояването на калций от костите, стабилността на костните структури и зъбите.

Витамин B6. Благопруятно действие при абсорбцията на калций в организма. Подкрепя функцията на нервната система.
 
ПОРЪЧАЙ ТУК

Начин на употреба: Калматрикс се приема по 1 таблетка дневно, след хранене  
4.6 14 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix