Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
CANTAREUS FLEXY CARE за нормалното състояние на ставите, 45 капсули

CANTAREUS FLEXY CARE за нормалното състояние на ставите, 45 капсули

Цена 24.50 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: CANTAREUS


Повече за продукта

CANTAREUS FLEXY CARE е разработен въз основа благотворния ефект, който биоактивните му съставки имат върху цялостното състояние на ставите. Слузта и хайверът на градинския охлюв са богати на алантоин, колаген, еластин, различни липиди, гликопротеини и други органични вещества, които подпомагат нормалното движение и гъвкавост на ставите. Глюкозаминът, хондроитинът и хиалуроновата киселина са три други широко използвани съставки, които помагат при поддържането на правилната структура и функционалност на ставите.

 

Действие на активните съставки:

Слузта и хайверът на градинския охлюв са богати на алантоин, колаген, еластин, различни липиди, гликопротеини и други органични вещества, които подпомагат нормалното движение и гъвкавост на ставите.

Глюкозаминът има противовъзпалителен ефект и помага за подобряване на състоянието при артрит и остеоартрит. В човешкия организъм глюкозаминът се произвежда от хондроцити, намиращи се в хрущите, за да се образуват здрави ставни тъкани. Лабораторните тестове показват усвоимост на глюкозамин до 98%, неговите молекули са малки иуспяват да проникнат директно в хрущялната тъкан, където подпомагат създаването на специални протеини, които поддържат хрущяла силен и здрав. 

Хондроитин. В резултат на действието на хондроитина заздравявянето на заболелите стави и сухожилия става много по-бързо.

Хиалуронова киселина редуцира болката и отока в ставите, подпомага възстановяването на хрущялите. Потиска разрушаването  и стимулира синтеза на компонентите на хрущялния матрикс.

 

КУПИ ТУК

Начин на употреба: По една капсула три пъти на ден. Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Препоръчваме използването на този продукт в комбинация с масажен крем CANTAREUS Revival Treatment.

4.7 16 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix