Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
CANTAREUS OSTEO REPAIR за нормална костна структура, 45 капсули

CANTAREUS OSTEO REPAIR за нормална костна структура, 45 капсули

Цена 24.50 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: CANTAREUS


Повече за продукта

CANTAREUS OSTEO REPAIR е натурална хранителна добавка, съдържаща ензимно-хидролизирани черупки на градински охлюв, която влияе благоприятно върху общото състояние на костите.

Концентратът от охлюви е богат на протеино-свързани минерални соли – калциеви, магнезиеви, цинкови, медни, хромни и др, които са напълно усвоими от човешкия организъм.

Черупките от охлюви са добър източник на витамин Д и полиненаситени (омега-6 и омега-9) мастни киселини, които допринасят за поддържането на нормална костна плътност.

 

Начин на употреба: По една капсула три пъти дневно. Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!  За по-ефективни резултати комбинирайте с CANTAREUS Амино. Лиофилизиран хидролизат от черупки на градински охлюв (Helix aspersa) – 1470 mg, магнезиев стеарат – 30 mg, желатин на капсула. 

4.2 6 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix