Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури по-добри услуги на потребителите си. С използването на този сайт, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация. Разбрах
COLLAGEN COMPLEX MAX (Колаген Комплекс Макс), 30 таблетки

COLLAGEN COMPLEX MAX (Колаген Комплекс Макс), 30 таблетки

Цена 16.80 лв.

Брой
arrow 1 arrow

  • Производител: VITAGOLD


Повече за продукта

COLLAGEN COMPLEX MAX (Колаген Комплекс Макс) съдържа колаген, хиалуронова киселина, калций, магнезий, цинк и витамини C и D3. Прецизно подбрани съставки, които съдействат за правилно функциониране на ставите, костите и опорно-двигателния апарат и имат полезно действие за поддържането на добро зрение и красиви коса, кожа и нокти. 

Хидролизирания колаген, научно разработен и използван в Колаген Комплекс Макс е високопречистен от странични вещества, хипоалергичен и изграден от еднакви по размер колагенови фрагменти с тегло от само 2000 Далтона – молекула, която организма разпознава като своя. Това позволява молекулата на Колаген хидролизат да бъде лесно абсорбирана от стената на червата и усвоена напълно.
 
Колаген Комплекс Макс действа благоприятно за подвижността и еластичността на ставите и тъканите и съдейства намаляването на болката и сковаността при възпаления на ставите и травми на опорно-двигателния апарат. Благодарение на съдържанието на колаген, хранителната добавка има полезно действие за изглаждане фините линии и бръчки и за свеж вид на кожата. Колаген Комплекс Макс е подходящ и при чупливи нокти и тънка и изтощена коса.
 

Начин на употреба: Препоръчителен дневен прием: 1-2 таблетки дневно. Препоръчително е Колаген Комплекс Макс да се приема минимум 2 месеца, след което може да се направи кратка почивка.
4.9 47 Супер Оферта

Натурални продукти

poll top
Колко килограма свалихте с 60-дневен прием на бързи капсули за отслабване СИМЕТРИКС?
ГЛАСУВАЙ


aswisepix